Grinula
Fanka BB :)
hejka, ja juz z grubsza spakowana, jutro rano jedziemy, zabralam cala nasza szafe tj dzieciakow szafe, bo dla nas to po kilka ciuchow tylko;-)
Moja z lezenia na plecach nie usiadzie, nie podciagnie sie, w ogole malo lezy na plecach, jak spi glownie
teraz to stoi i raczkuje.
Aga ja daje cyca tak z samego ranka ok 6, potem kolo 13 na sen i na wieczor tez na sen, no i w nocy 1-3 razy. Chcialabym wyeliminowac tego o 13, ale to czas, kiedy wracamy ze spaceru i mala jest glodna i spiaca i na szybko cyca jej dam i od razu usypia... a na spacerze w wozku mi nie chce usnac. Ale mysle, ze do roku ja odstawie na spokojnie ;-)
Ewelinka moja sie obraca raz na jeden bok, raz na drugi.
dobra, zmykam dokonczyc pakowanie i kapiel i lulu.. 3majcie sie, moze sie odezwe z Kielc w wolnej chwili
Moja z lezenia na plecach nie usiadzie, nie podciagnie sie, w ogole malo lezy na plecach, jak spi glownie
teraz to stoi i raczkuje.Aga ja daje cyca tak z samego ranka ok 6, potem kolo 13 na sen i na wieczor tez na sen, no i w nocy 1-3 razy. Chcialabym wyeliminowac tego o 13, ale to czas, kiedy wracamy ze spaceru i mala jest glodna i spiaca i na szybko cyca jej dam i od razu usypia... a na spacerze w wozku mi nie chce usnac. Ale mysle, ze do roku ja odstawie na spokojnie ;-)
Ewelinka moja sie obraca raz na jeden bok, raz na drugi.
dobra, zmykam dokonczyc pakowanie i kapiel i lulu.. 3majcie sie, moze sie odezwe z Kielc w wolnej chwili
i oczywiscie gratki dla Małgosi 9 mc