reklama

Sierpień 2013

hejka, ja juz z grubsza spakowana, jutro rano jedziemy, zabralam cala nasza szafe tj dzieciakow szafe, bo dla nas to po kilka ciuchow tylko;-)

Moja z lezenia na plecach nie usiadzie, nie podciagnie sie, w ogole malo lezy na plecach, jak spi glownie:-D teraz to stoi i raczkuje.

Aga ja daje cyca tak z samego ranka ok 6, potem kolo 13 na sen i na wieczor tez na sen, no i w nocy 1-3 razy. Chcialabym wyeliminowac tego o 13, ale to czas, kiedy wracamy ze spaceru i mala jest glodna i spiaca i na szybko cyca jej dam i od razu usypia... a na spacerze w wozku mi nie chce usnac. Ale mysle, ze do roku ja odstawie na spokojnie ;-)

Ewelinka moja sie obraca raz na jeden bok, raz na drugi.

dobra, zmykam dokonczyc pakowanie i kapiel i lulu.. 3majcie sie, moze sie odezwe z Kielc w wolnej chwili:)

reklama
Ewelinka trzymam kciuki, żeby usiadł i żeby rehabilitacja nie była potrzebna, na szczęście te postepy dzieci to w ciągu jednego dnia mogą się zrobić. Nie siedzi, nie siedzi i nagle bach, siada. Mnie też lekarka kazała przyjść ale tak po 2 miesiacach, żeby "zobaczyć postępy". A mnie się szczrze nie chce nawet jechać. Myślę, że dziecko sobie samo nic nie zrobi w łóżeczku, mój też, wczoraj zasnął normalnie a jak weszłam godzinę później to głowę miał tam gdzie nogi a nogi w stronę poduszki :)

Madziasek daj znać jak wyjdą wyniki badań.

Aga mąż będzie pracować w wolne także nie odpocznie niestety. Dzisiaj miał jechać o 5 rano ale widzę, że nie dał rady bo jedzie dopiero o 8. Planów nie mam. Siedzę w domu.

Grinula gratuluję 9 miesiąca!! Miłego wypadu, baw się dobrze i mam nadzieję, że wypoczniesz i wyluzujesz się.

Witajcie
Taka j i jak tam twój mąż nastawienie troszke lepsze?
Grinula a gdzie tam wyjeżdzacie bo może pisałas ale ja nie doczytałam , zazdroszcze tych majowych wyjazdów:tak: i oczywiscie gratki dla Małgosi 9 mc
Ja też zamirzam karmić do roku i pózniej na spokojnie odstawie choć starsza karmiłam do 3 roku
A moja Lena chora wczoraj zagorączkowała do 39 i pojechałam po południu do pediatry kolegi żona jest pediatrą więc z przyjęciem nie było problemu powiedziała że od zebow to troche wysoka ta goraczka ale żednych innych objawow nie ma dziś znów goraczkuje dałam jej antybiotyk zobaczymy jak bedzie dalej.
A ja musze się pochwalić od 2 tygodni dieta i chadzam z kijkami dzis zrobiłam 6 km oby tak dalej a zmotywowana jestem bardzo pozdrawiam wszystkich

Ostatnia edycja:
Agaulec dziękuję, dzisiaj minimalnie lepiej, wziął się do roboty, jemu najlepiej na wszystko pomaga jak zasuwa i pracuje, pracuje ... No ale zobaczymy wieczorem. Super, że masz motywację i że tak się wzięłaś za siebie.
Ja nie umieeeeemmmm :(

Ewelinka spokojnie, wszystko bedzie dobrze! Miki zaczal miesiac temu przymierzac sie do raczkowania i siadania konkretnego bo nauka zajela mu jakies dwa miechy bujania i dziwnego siadania. Ale jak zalapal to wszedzie go pelno wiec ciesz sie ze jeszcze nie raczkuje ;-)

Grinula udanego wyjazdu. Gratki 9mcy!!!

Agaulec pewnie to trzydniowka :-D
pediatra ma racje z ta wysoka temperatura bo tez tak slyszalam,
z uwagi na to ze przechodzilismy juz 3 dniowke w takiej sytuacji zrobilabym szybko badanie moczu na pasek czy to nie zapalenie ukladu moczowego, koniecznie pisz co dalej sie dzieje :tak:

milego dnia

Agaulec a zapomniałam zapytać, jaki antybiotyk podałaś, lekarka kazała dać?

U nas gorąco bardzo, mały właśnie z moją babcią po podwórku, no i jak ubieracie teraz dzieci? Bo mój ma body z krótkim i lekką bluzę z długim i spodenki i skarpetki. Nic więcej.

a moj mial dzisiaj body z dlugim i spodnie i bluze dresowa i skarpetki, ale bluze mu rozpielam zeby nie bylo mu za goraco , nie zdejmowalam bo nie byl spocony ani nic wiec chyba bylo ok, cale popoludnie byl na spacerach a potem spal do 21, obudzil sie zjadl i juz dalej spi gadzik maly

Ewelinka - to u Was tak samo jak u nas, za miesiąc kontrola.
Agaulec - zdrówka dla Lenki

U nas ostatnie szczepienie na żółtaczkę przeszło dobrze, mały na szczęście nie gorączkował. a starsza nadal kaszle, lekarka stwierdziła,że to może być infekcja i kazała dawać syrop Rubipect. Ja podejrzewam alergię, tylko nie moge wytropić na co.

Aurelia alergię można wyczaić na podstawie wyglądu kataru podobno, jak wodnisty i przeźroczysty to na alergię.

reklama
Hej dziewczyny :)

Ja tak na szybko z pytankiem.. Jak wygląda u was ciemiaczko ? Bo Kuba ma jeszcze dosyć spore.. Do kiedy ma czas na zrośnięcie??

Miłego dnia ! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry