reklama

Sierpień 2013

Kamu a kiedy macie chrzciny? My przyjęcie robimy w domu, chcieliśmy w knajpce niedaleko nas ale ten termin zajęty a nie chcemy daleko jechać bo będzie pare małych dzieci i nigdy nie wiadomo co będzie trzeba (przebrać albo coś) i nie chce nam się jeździć, weźmiemy katering po prostu. Mnie się zawsze wydawało, że ta maść majerankowa to do kitu jest ale okazuje się, że to pomaga nawet.

Basia chrzciny mamy 31 maja :) Mój się złości jak mu czegoś nie chcę dać, to taki zły jest wtedy i piąstki zaciska, no cóż, nie mogę na wszystko pozwolić.

Aga ja z jedzeniem na wieczór nie pomogę bo karmię butlą i wypija. Może dzieci najedzone przez dzień są i potem nie chcą zjeść na wieczór? U mnie tak było ze 2 razy, że jak zjadł ok. 19 to potem o 20 po kąpaniu to nie chciał.

reklama
witam
teraz dziewczyny dzieciaczki chrzcicie? Miki miał chrzciny jak miał 2,5 mca :D
katar... ja tez bardzo boje się tego paskudztwa .... Mikiemu cos w nosie chrapie ;/ i strach juz jest ....
ja inhalowałam Mikiego jak katar miał a po dłuższej chwili odciagałam katarkiem ...do tego jak nosek zapchany przez max 5 dni nasivin ...i euphorbium compositumS ... i wit C ...

My mamy za tydzień, starszego syna też chrzciłam jak miał 8 miesięcy. My chrzciny planujemy na działce u moich rodziców, to jest bardzo blisko nas. Mama zrobi rosół,a reszta to już mają być dania z grilla no i sałatki, mam nadzieję ,że pogoda nam planów nie pokrzyżuje, bo tam będzie najwygodniej ze względu na dzieci.
U nas ze względu na okres komunijny nie było szans na miejsce w lokalu.

aga moj zaczal pic nan 2 a rano mu sciagalam, teraz juz nie sciagam od 3 dni i pije mleko rano jak sie obudzi 120 ml i na noc 150 ml, w sumie to calkiem za malo do tego co powinien ale nie wiem kiedy mialabym mu dac wiecej bo w dzien je inne rzeczy, jak pierwszy raz wypil tego nan2 180 ml na noc z 2 lyzeczkami kleiku to mi przespal cala noc i od tamtej pory juz spi cale noce, czasem sie tylko budzi i chwile porusza, wczoraj tak od 1.30 do2 chyba niespal ale butli mu w nocy nie robie a cyca nie chce w ogole, sprobuj z mlekiem bo chyba dzieci powinny pic mleko a skoro cyca nie pije to moze sie nauczy, trzeba probowac

tym razem mam oszczędzone odstawianie od piersi...no takie z walkami...
Miki bez problemu przeszedł na mleko w butli....
z bliżniakami miałam przeboje ...ehhh
ale dziś paskudny dzien...nic mi się nie chce ...dzieci mnie wk starsze.... oszalec....

Kamu a no tak, komunie, ale na działce super, ja urodziny dzieci będę zawsze tak robić, grilla, najszybciej, najłatwiej i najtaniej.

Basia Mucofluid podaje sie tylko wtedy kiedy katar nie chce wyplywac, jest taki zbity. Na cieknacy tak jak dziewczyny pisaly nasivin soft.
I najlepszy katarek do odciagania ale najwiecej kontrowersji wzbudza.
My chrzcilismy w listopadzie. Nawet sie nam pogoda udala.
A jutro jade z mezem i synem do Warszawy i w zasadzie pierwszy raz zostawiam Zuzie. I pierwszy raz na caly dzien. Ale sie denerwuje.
Udanej pogody na imprezce i zdrowka wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
Kamu, taka j udanych chrzcin dziewczyny :-) my chrzcilismy w grudniu przed swietami,oby pogoda Wam dopisala!!!

Venicee Miki tez sam odstawil cyca ale ja nie podaje mm,

Ewelinka ja nie chce podawac mm by nie przyzwyczajac malego do butli,

Basiu zachowanie Kuby jest normalne wiec sie nie martw :tak:

Patrycjal udanej wypadu do Wawy!

zdrowka dla chorowitkow!!!

KulkaPrzytulka co u Was???

Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj probowałam mu dac mm ale nie chciał beee

Madziasek Twój też sam się odstawił od cyca? dajesz mu na noc kaszkę?a co je rano?mój zje trochę cyca ale później jest głodny.

Dziewczyny pogoda będzie super i imprezka również :-) my chrzciliśmy jak mały miał niecałe 3 miechy.

Patrycja będzie dobrze :-)

Zdrówka dla Waszych maluszków.
My powoli zaczynamy się pakować. Wczoraj byłam na zakupach słoiczków na cały tydzień troszkę tego wyszło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry