reklama

Sierpień 2013

HEJKA Z KAWKA..:-)
wstalysmy po 7, nocka moze byc :) teraz kawka...
chmurzy sie u nas, zapowiadaja deszcze, a ja zamiast sie szybko ogarnac i skoczyc do sklepu, bo nic nie mam na obiad, to siedze i laze po mieszkaniu :angry:

Ja kapie codziennie, ale tez bardziej dla rytualu, choc zdarzaja sie dni, ze nie kapie, bo pozno wrocimy.

Taka J
nie wiem, czy sie przykladaja, kontrola polegala na tym, ze polozylam ja na podlodze, a ona poraczkowala i wstala, nawet jej nie rozbieralam, nic nie sprawdzala, nie dopytywala sie, tak tylko na odleglosc i trwalo to 2 minuty. Juz mi sie nie chce isc na ta ostatnia kontrole, no ale pojde, zeby nie bylo jakis nieprzyjemnosci potem.

Zazdroszcze ogrodkow:) ale za 2 lata dolacze :-)

reklama
Dziewczyny co robicie z dziećmi, że się tak brzydko zapytam kiedy właśnie idziecie do ogródka coś robić czy coś w tym stylu?

Grinula aha, no to faktycznie sprawdzają strasznie :/ No nic, lepiej iść jak piszesz, a i tak teraz sama widzisz, że mała rozwija się super więc to w sumie tylko formalność.

Hejka :)
Chciałam wyjść z Kubusiem na dwór ale coś pogoda się zepsuła ..:baffled: mam nadzieję, że do południa się poprawi..
Kubuś dzisiaj obudził si dwa razy ale dałam smoka i spał dalej..

Ja kąpię małego co drugi dzień, tak też nam zaleciła dermatolog, ponieważ woda też wysusza.. ale jak zacznie śmigać to chyba codziennie go szybko umyję.. już nie chodzi o to, że dziecko może być brudne tylko spocone, lato idzie to tym bardziej odświeżyć malucha trzeba codziennie :-)

Mąż stwierdził, że się rozchorował od odciągania nosa Kubusiowi hmm.. jest to możliwe?? A jutro czeka nas Spodek i Noc Kabaretowa :-) trochę się wyluzuję mam nadzieję :-)

witam
nastrój mam nie teges ..i kupe roboty w domu ..
jutro starszyzna wraca z zielonej szkoły więc dzis upajam sie ciszą i spokojem w domu...
zaraz kawencje ide robić...
Miki spi..oczywiście na brzuchu...zaraz pewno koniec sielanki :P
tak wogóle nauczył się wstawać w łóżeczku ..turystycznym...nieźle mu to idzie...
noi pełza jak oszlały...wszedzie :D
wczoraj byliśmy u lekarki bo katar zszedł na gardło ..i zachrypiony był strasznie... dostaliśmy nowe leki i się kurujemy nadal...
bałam się że to krtan wiec spałam z jednym otartym okiem...ehhhh
Takaj gratulacje ukonczenia 9 mca :d

grinula ja też używam chusteczek ale może źle robiłam bo rozchylałam i w środku też przecierałam od paru dni już tego nie robię tylko po pachwinkach i tyłeczek przecieram a jak kupsko to idzie pod kran.Co do kąpieli to w życiu nie wytrzymałabym tygodnia!!!

takaj zazdroszczę wam ząbków ale poczekam aż wyjdą same.Na dole z prawej strony już coś widać szaro-sinego myślę że to to.

A macie jakiś pomysł jak nakarmić dziecko i czym? Jak przygotuję obiad to mała zaciska wargę i za cholerę nie mogę jej nakarmić,rano wcisnę pół kaszki ale jak ja jem bułkę to dziubek otwiera,lody to by jadła codziennie i nutellę (chyba wie co dobre) daję jej danonka to wcina ale o obiedzie czy zupie to mogę zapomnieć:wściekła/y:

ewelia jak mi nie chcial jesc kaszki to dawalam do niej troche owocow ze sloiczka, albo jadl raz troszke bulki a raz kaszke, a zupki jakie dajesz?? sprobuj ugotowac tak zeby tobie smakowalo to moze wtedy jej tez bedzie smakowalo. Ja gotuje np. skrzydelko z indya zeby zrobil sie rosolek, dorzucam do tego warzywa , troche natki pietruszki,zageszczam troszke kasza manna i dusze widelcem i wcina, a kiedys moja mam ugotowala zupe pomodorowa tez na rosole takim delikatnym, przprawione tylko troszke sola, i z makaronem podbite smietana, zjadl jej bardzo duzo, moj tez uwielbia danonki, i jogurty wszelkie, duzo bardziej niz owoce same

Taka j jak ide do ogrodka to Miki albo spi w wozku albo patrzy co robie. Jesli jest maz w domu ( w weekend, albo jesli wroci dosc wczesnie w tygodniu) to on zostaje z malym a ja dzialam na dworze. Albo dzialamy cos razem a maly sobie patrzy.

Venicee a mialas juz doczynienia z zapaleniem krtani?

Jagoda to gratulacje dla Milenki. Czy byly jakies oznaki ze zaraz zacznie chodzic? Miki trzymajac sie czegos raczkami na kolankach podciaga jedna nozke i stawia stope na podloge i tak sobie cwiczy :-)

Ewelia a wczesniej jadla bez problemu? Bo byc moze to od tego ze posmakowala jej np nutella

Basiu niby to niemozliwe przy fridzie ale siostra zawsze ma problemy z gardlem jak jej maly ma katarek.

reklama
u nas kapanie co 2 dzień :D
Madziasek miałam do czynienia z krtanią...mam strasze 12 letnie bliźniaki...wiec mam chopla co do chorób ..nadwrażliwa jestem w temacie ... ;/
Miki znowu zachrypnięty...oszaleję
Jagoda superrr że mała chodzi :D szybka jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry