reklama

Sierpień 2013

MadziaSek Mila juz od jakiegos czasu chodzila za raczke ale bala sie puscic a wczoraj zebrala sie na odwage i begnie doslownie nie patrzac czy przed nia drzwi czy futryna czy meble. A za kotem jak pobiegla az sie nadziwic nie moglam:D

reklama
Hej dziewczyny pisze z teł wiec sorki za błędy,tut też jest kiepskie wfi,w skrócie podróż super Tymcio był bardzo dzielny w samolocie zero płaczu przystarcie i ladowaniu,dea dni nam pada wiec siedzimy w hotelu,od jutra ma być lepiej wiec plazujemy,małemu idzie ząb wiec jest troszkę rozdrażniony i malekki katarek ale dajemy rade,jak wrócę to Was nadrobie,trzymajcie się cieplutko i zdrówka życzę

Jagoda gratki dla Milenki wow to szybko zaczela :)
Aga wypoczywaj i buziak dla Tymcia!!
Ewelia ja raz dziennie jej rozchylam pipcie i przecieram chusteczka, zwykle przy kupie, bo tez tam jej wchodzi. W kapieli niestety nie daje sie polozyc, wiec pipcia sie tylko moczy :-D

Ale mialam dzis wieczor... wracalam z dziecmi z placu zabaw o 19:30 i starszak zazyczyl sobie bigmilka, odmowilam, bo zaraz kolacja miala byc, a ten mi zaczal marudzic, smecic, w koncu zaczal wozek kopac z Gosia i jakies swoje humory i fochy pokazywac, to go ostrzeglam, ze jutro nie bedzie gral, jak tak dalej bedzie sie zachowywal (a gry ma tylko w weekend).. no i sie rozwyl....doszlismy do domu, wyl z poltorej godziny... w miedzyczasie Gosie wykapalam, probowalam uspic, to ten wyl i przeszkadzal...eh no i ma kare na jutro, cale szczescie, ze sie ogarnal, bo ilez mozna wyc i wymuszac placzem...rozumiem 2latka, ale prawie 7!

ide do wanny na relaks..

Madziasek to u nas to niemożliwe, mały nie dzierży jak wózek "stoi" czy siedzieć ot tak w krzesełku, musi być w ruchu.

Jagoda gratulacje dla Milenki, ładnie jej poszło szybciutko :) Mój Kubuś póki co chodzi sobie przy meblach, jedną rączką się puszcza ale nie sądzę, żeby szybko zaczął chodzić, jeszcze mu się nóżki trzęsą :)

Aga korzystaj z tego wyjazdu, plażujcie dzisiaj, cieszę się, że malutki taki dzielny był podczas lotu :)

Grinula oj można można, wierzę bo mój odwala nie raz takie sceny, że jestem w szoku. Teraz się często zachowuje gorzej niż jak miał 3-4 latka! Nie wiem dlaczego, może dzieci bardziej kumate albo sprytne.

Witam z kawusia przy sniadanku ;-)

Miki wstal o 5:20 i do 6 polezal ze mna w lozeczku,
pogoda beznadzielna wiec nic nie podzialam na dworze, no chyba ze sie rozpogodzi...

Grinula to mialas przeboje ze starszakiem, ale kara za zachowanie musi byc!

Basiu no i jak krosteczki na pleckach u Kubusia?

Taka j to nie mozesz go uspac w wozku i wtedy cos na dworze porobic? A jak z karmieniem skoro w krzeselku nie usiedzi za dlugo?

Milego dnia!
wstawie jeszcze pranie i ide do biedronki z malym :-D

A ja uspałam na dworze małego i teraz przyszłam herbatkę sobie zrobić i lecę, u nas bardzo wieje ale słońce świeci, ani tak ani siak, w słońcu ciepło a jak zawieje to zimno.

reklama
U nas tez bylo drugie spanko na dworze, pojechalismy na budowe na grilla i uspilam mala w wozku. A ja zlapalam troche slonka, choc wietrznie dzis, tak jak Taka j pisala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry