reklama

Sierpień 2013

Witajcie dziewczyny!

My już w domq, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;-) Tymcio przespał cały lot, był bardzo grzeczny, podróżnik z niego ma to po mamie ;-)
Wyjazd bardzo udany, chociaż Tymcio zrobił się jeszcze bardziej nerwowy ale myślę że to przez to że miał dużo wrażeń nowe miejsce itp. Spedził dużo czasu z tatą , mamusia odpoczywała. Zrobiła nam się pogoda trzeciego dnia więc nie było tak źle.
Piszecie o wadze, ja nawet nie chcę wchodzić po wczasach all inclusive;-) zabieram się od nowa za siebie.
Małemu wyszło uczulenie, myślałąm że to może od wody ale odstawiłam kaszki bobovity i schodzi.

Basia u nas wyglądają podobnie nocki, mały przez sen krzyczy płacze, budzi się bardzo często..;-/

Nadrobiłam Was troszkę.
Jagoda gratulacje!!! jak się czujes? na kiedy masz termin?
Venicee ja jestem z Krakowa;-)nasz też pełza po całym mieszkaniu,wszędzie go pełno a najfajniesza jest szafka pod telewizorem z dvd.
Tymcio na wczasach wykonał jeden kroczek do przpdu na czwpraka hehe i na urodziny powiedział mi mama urocze to było

taka j powodzeni z pisaniem, skąd Ty masz siłe , podziwiam

uciekam rozwiesić kolejne pranie,

ps tęskniłam za Wami ;- )troszkę Was czytałam w hotelu ale wfi było średnie więc co napisałam to mnie wywalało więc odpuściłam

Ostatnia edycja:
reklama
Agaulec to gratki dla Lenki. Spoko, Miki tez pozno zaczal siadac, nie wstaje jeszcze, ma na to jeszcze czas ;-)

Aga super ze wycieczka sie udala, opalilas sie?

Basiu to na nfz czekasz az 2 mce do gina?

na kontroli bylo ok, bioderka sa dobrze rozwiniete, mamy sie pojawic gdy maly skonczy roczek i bedzie chodzic :-D

siostra mi napisala ze jej maly dzisiaj zaczal juz sam chodzic (w czerwcu konczy roczek) a synek znajomej (w kwietniu skonczyl roczek) jeszcze przy meblach chodzi, wiec roznie z dzieciaczkami bywa, lekarz powiedzial by nie przyszpieszac nauki chodzenia...

zapisalam sie na wizyte do gina na 26 maja

milej nocki

Ostatnia edycja:
Wysiadam!!!

Jagoda masakra z tym pisanie, ja mam 2 dni na napisanie 16-18 stron, porażka!

Doriq nie ma szans, nie zdążę tego napisać, to nierealne, mógł mi to wcześniej dać, choć pare dni a nie na gwizdek.

Basia to wyobraź sobie przy dwójce dzieci, dramat. Ja swoją magisterkę pisałam około miesiąca 8 lat temu, ale leżałam w łóżku bo miałam ciążę zagrożoną więc miałam kupę czasu a teraz ... Potem 2 i 3 lata temu bawiłam się w pisanie pracy za kasę, w sumie uciułałam tak ponad 14000 :) Ale słowo daję, już NIGDY nie dam się namówić nawet na napisanie pracy zaliczeniowej na 2 strony! Nigdy.

Aga fajnie że z Krakowa jestes? z której części???
super że odpoczynek udał się :) zobaczymy czy mój Miki okaze sie podróżnikiem ..oby...
Madziasek na dzien Mamy do gina :d prezencik heheh
ja jutro ..i juz nerwy mam jakieś ...
takaJ pisałas dziś co? ile ci się udało?

Aga, super, ze juz w domku :) strasznie szybko te wakacje przeleciały co? Hm.. Może to taki etap teraz z tym wstawaniem w nocy.. Za dużo wrażeń..

Madziasek, super, ze wizyta udana ! Z tym ginekologiem to niestety czekam od marca :-/ moja gin przyjmuje u nas tylko dwa razy w tygodniu i ma masę pacjentek..

Venicee, ja jestem z Bytomia, do Krakowa planujemy się wybrać w wakacje na wycieczkę bo dawno juz nie byłam, a piękne miasto :)

Agaulec, brawo dla Lenki! Kubuś też późno zaczął siedzieć, miał niecałe 8 miesięcy, a teraz juz wstaje przy meblach :)

Taka J., teraz to juz w ogóle będziesz niewyspana.. Swoja droga, odwagę ma ktoś prosić matkę dwójki dzieci o napisanie pracy mgr :P

Venicee pisałam ale lipnie było strasznie, zaraz startuję z tym pisaniem znowu bo mały się zdrzemnął ale mam niewiele czasu.

Basia on nawet nie wiedział, że ja mam drugie dziecko :) Wczoraj poszłam normalnie spać, trudno, pewnie jutro na ostatnie godziny będę szaleć.

Ja wizytę u gina mam we wrześniu bo w marcu byłam także mam troche spokoju.

Hejka z kawa :-)

Taka j na 25 lipiec potrzebny nam dowod gosi, wiec jeszcze troche, ale dobrze byloby sie za to zabrac. Powodzenia w pisaniu! Cala mgr bedziesz mu pisac czy tylko ten rozdzial?
Brawo dla Lenki :-)

witam
co za pogoda ..ehhh w domu przez to "areszt" :angry:
Miki szaleje po domu...juz wszędzie pełza ...przedtem bał się z pokoju ruszyć....
trzeba kawe wypić...bo spac się chce ...
wczoraj złozyliśmy papiery o dowód małemu -do 2 tyg ma być....
nerwa mam przed wizytą u gina..jak zawsze zresztą...
miłego dnia wszystkim :wink:

reklama
Witam z 2ga kawusia,

pobudka standardowa, nocka ok, spacer tez zaliczony i Miki spi na werandzie bo strasznie wieje, tak sie oglada za samochodami ze jakby mogl to by z wozka wylazl haha

Basia no racja, do dobrego lekarza sie czeka a gdy jest to jeszcze Twoj lekarz to wszystko rozumiem, moj tez ma duzo pacjentek i na nfz czekalabym jakies 4 mce, chodze tylko do niego, on mi laparoskopie przeprowadzal i ciaze prowadzil i chcial bym rodzila w jego szpitalu ale wyszlo inaczej...

Venicee powodzenia :-D
Ja sie nigdy nie nerwuje przed wizyta, bardzo lubie do gina chodzic, a swoja droga niezle z niego ciacho haha

kurcze telefon mi fiksuje, bateria naladowana a on sie wylacza, gdy go podlacze to pokazuje jakies 60-70 %, zwariowac mozna :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry