Witajcie,
Wczoraj Was podczytywałam ale nie miałam siły pisać, siedzieliśmy cały dzień w domu, mnie złapały zatoki a Tymek powoli już lepiej, katar powoli schodzi,ale nocki są średnie.
Venice wiem co czujesz mój też spał ładnie a od ok 2 miesięcy sukcesywnie coraz gorzej, mój miał uczulenie na plecach i brzuchu i lekarka mówiła mi że przez to może byc nerwowy, jak dostał krople to już lepiej i tak się nie wścieka więc może faktyczni to jakaś alergia...Kropelki do nosa dostał efrinol i dicortineff.
Dzisiaj ja ide do lekarki muszę wkońcu zrobić sobie morfologie i tarczyce, czuję się taka ociężała, znowu przytyłam masakra a nie wcinam nie wiem ile, ruszam się , może woda mi się w organiźmie się zatrzymała, cycki mam tez takie jak arbuzy ;-) a praktycznie nie karmie i do tego zostały mi takie powiększone żyły nad kolenem okropnie to wygląda.:-/
Co do oczka lepiej iśc do pedriatry.
Basia ja tak miałam przed ciążą, plamienia przed okresem, czasami nawet tydzień przed okresem dostawałam, byłam wybadana we wszystkie strony, lekarka mi mówiła że czasami tak kobiety mają, u mnie wyszło brak owulacji dlatego był problem zajściem w ciążę. Zażywałam też leki, jód na tarczyce, duphaston. Po ciąży juz tego nie mam

a to wszytsko się zaczeło jak odstawiłam plastry problemy z owu i plamienia.
Madziasek GRATULACJE !!!!!!! czekamy na dalsze wieści, życzę Ci spokojnej ciąży i dużo sił ;-)