reklama

Sierpień 2013

Ale wam zazdroszczę wakacji my w tym roku nie jedziemy nigdzie jakoś nie mam napędu kupiliśmy sobie nowa zaglówke i mąż z starszą bedzie pływak sm naszym jeziorku a ją w małą na brzegu lena też śpi w miarę
A moja starszą dziś kończy 13lat :-)♥

reklama
Grinula, będziemy do 28.06 :-) jasne, że możemy się umówić, zostawię Ci mój numer telefonu na priv to możesz napisać smsa jak będziecie na miejscu ;-)

Agaulec, sto lat dla starszej córeczki ! U nas w rodzinie też impreza, dzisiaj ciocia z Niemiec kończy 50stkę i na tą okazję przyjechała do Polski zrobić imprezkę w knajpie, ale my z racji wyjazdu się nie załapiemy :-(

Hej,

Basia nasz tez ma mokre włoski, i ogólnie też się budzi, śpi ładnie do 1 i później marudzi. Ja jeździłam swojego czasi do Jastrzębiej Góry tez niedaleko Władka :-)
Ja też chce na wakacje piękne te wasze widoki, nie byłam na Chorwacji , kiedyś trzeba pojechać.
Czy Wasze maluchy jedzą jeszcze w nocy? mój zje mleko ok godz 3 i póżniej po 6 i idzie jeszcze na dzemke.
Agulec najlepszego dla córci.
My dzisiaj też jedziemy do znajomej dzieciaki maja popływac w baseniku,wczoraj nam to nie wyszło bo była burza i grad :-/

Jagoda gratulacje!!!!!!!

Takaj. Moojemu synowi zlamal kolega palec w szkole jakis czas temu, to z ubezpieczenia dostal 300 zl z tego co pamiętam. Nie odpuszczaj, ale z drugiej strony zawsze tak jest i swiata sie nie naprawi. Niestety.

Aga Zuzia juz 2 miesiace nie je w nocy. Ostatnie mleko o 19stej i pozniej rano ok. 7.

Teraz wazy 14 kg i ma 81 cm.

A ja wrocilam do pracy dzis pierwszy dzien i jestem jakas rozbita. Mam nianke. Z polecenia. Kasa w d...pie i straszny żal, ze nie moge sie juz zajmowac dzieckiem...

Basia my musimy wrocic ( chcemy) na 27 lipiec, bo starszak ma zakonczenie przedszkola i piknik z tej okazji, takze bedziemy 7 dni, oby choc 3-4 z nich byly sloneczne ;-) numer zostaw, sprawdze jak bede na kompie, bo z tel mi nic nie widac..

Agaulec wszystkiego najlepszego dla córeczki!

Basia niestety nie było burzy, dzisiaj też gorąc i skwar :(

Venicee piękna plaża, cudowna, będziecie mieli piękne wakacje!

Patrycjal ale długa Twoja panienka! Masz rację, nie naprawisz świata i jestem przekonana, że dostanę tylko za ten procent i tyle, mogłabym się kłócić z cywilno-prawnego od szkoły, żeby wyrównali to co muszę dopłacić ale on tam będzie się uczył jeszcze przez 5 lat a potem młodszy i jak znam życie to będą potem gorzej traktować dzieci jak z nimi zadrę.

Co do mojego żłobka to dowiem się w poniedziałek czy się dostał.

Witam!
U nas chorobowo na całej linii. Starsza przyniosła jakiegoś wirusa i zaczęła chorować od soboty, najpierw silny kaszel, wysoka gorączka, katar i ból gardła, we wtorek wzięło mnie, a dziś Bartka. Mąż dzwonił,że też go bierze. Kurcze taka ładna pogoda a my w domu z wirusem. Już się cieszyłam,że czas chorobowy mamy za sobą, ale za wcześnie zaczęłam się cieszyć. Jutro jadę z synkiem do przychodni, dziś w południe miał 38.3, teraz znowu robi się gorący. Noc mam z głowy

reklama
Aurelia dużo zdrowia dla Was wszystkich! Trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że to już ostatni taki zestaw i choroby zostawią Was w końcu w spokoju *

Kuba też ma lekki katar widzę i muszę szybko się wziąć za to a poza tym ma okropny problem ze spaniem (jeszcze przed katarem miał wiec to chyba nie z tego powodu), wcale spac nie chce a jak zasnie to na chwile i budzi sie placzac. Macie teraz cos takiego? Bo juz mysle czy to jakis skok czy cos.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry