Witam
aga! Zdrowia, takie zapalenie to chyba nic przyjemnego, zwłaszcza przy małym dziecku, bo ciągle trzeba się ruszać. A po odstawienia leków jest w miarę ok, tzn. Nie mam już czarnych myśli, mam więcej siły i ochoty do działania, ale do terapeuty jeszcze pochodzę, pomaga mi ta babka bardzo. A z objawów odstawiennych to głowa mi pęka rano.
venice ja uwielbiam się pakować, zawsze jest przy tym taka ekscytacja, gorzej z rozpakowywaniem i praniem i prasowaniem.
grinula
fajnie że synek odpocznie, Ty też odpoczniesz.
agulec
gratulacje imprezki roczkowej, ja już nie mogę się doczekać...
idzie nam kolejny ząb, wieczorem było lepiej więc nie dałam czopka, ale pożałuje tego zaraz, bo słyszę na niani, że wierci się strasznie bidulek.
Czy Wasze dzieci też uwielbiają pomidory, Kayo potrafi całego zjeść, no i jabłko też- musi do ręki dostać całe i tak śmiesznie je obgryza dookoła. Na kolacje zjadł dwie kromki chleba i pomidora, potem popilnuje 200 ml mleka- ciekawa jestem do której go potrzyma- dawno tyle nie zjadł.
dajecie parówki? Kupiłam w lidlu , 93% szynki! bez konserwantów itp. , specjalnie dla dzieci, dałam dwa razy( po całej wszamał) i nic mu nie było, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Wczoraj ugotowałam na deser kaszę jaglaną z poziomkami- wcinał aż mu się uszy trzęsły. Jutro chyba budyń ugotuje.
taka j
jak Kubuś?????
Pozdrawiam i spokojnej nocy!