reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Czesc,

Grinula, Jagoda jak dziewczyny po szczepieniu? U nas ok, ale po 7-10 dniach moga pojawic sie jakies objawy!

My moj Miki na kolacje albo platki z mlekiem albo jakas kanapka i kawalki pomidorka czy parowki. W nocy nie jada i tez zaczyna wracac do spania dwa razy dziennie.

Milej soboty!

reklama
My mój ma popdobnie, jada kaszke póżniej dobija mlekiem ale ostatnio róźnie z tym jest, później bydzi sie ok 1 na mleko i ok 5 i idzie dalej spać, u nas idą dwa zęby 4 i mam dość, młody marudzi , nie potrafi zainteresować się czym kolwiek 5 min, wymusza płacze i w nocy marudzi, tak mi chwalili dziecko że takie spokojne to teraz mam za swoje. Ja mam kryzys źle się czuje schodzi mi to uczulenie ( nie wiem czy
Wam pisałam byłam na pogotowiu ) bolą mnie wszytskie mięśnie, ręcę puchną
spadam do młodego póżniej się odezwę

Witam!
Aga - zdrowia życzę, co tak naprawdę Ci się przyplątało?

Ja stosuję maseczkę do włosów Biovax (pewnie tę samą o której pisze My), jeszcze stosuję krótko więc nie widzę efektów, a włosy wychodzą mi masakrycznie, może od tego,że ostatnio sporo schudłam.
Mój też budzi się 2 razy w nocy na jedzonko, czasem od wielkiego dzwonu 1 raz. Tak między 24 - 1 i drugi raz 4 - 5 nad ranem.

Hej!
aga
jak alergia? Lepiej już? A na co się uczuliłaś, ja mam uczulenie na kalafior i małemu też jeszcze nie dałam.
taka j jak czuje się Kubuś, rozkręciła się infekcja? Zdrowia, zdrowia.
Byłam w lidlu na zakupach ciuszkowych, spodenki sztruksowe super, bawełniane też, no i bodziaki z długim rękawkiem- okupiłam małego trochę, dodatkowo dostałam od koleżanki trochę ciuszków, no i chyba jeszcze jedną komodę muszę małemu kupić( chciałabym mieć tyle ciuchów) .
Wieje u nas strasznie, Kayo śpi, a ja patrzę na żelazko...
odstawiam pomału leki na depresje, boli mnie głowa i mnie mdli( ale lekarka mówiła że tak będzie) , dodatkowo okres dostałam i brzuch też mnie ćmi.
W przyszłym tygodniu chce zabrać mamę i małego i pojechać nad morze, ale nie wiem gdzie.., chiałabym jakiś ładny pensjonat i najbliżej nas- czyli pewnie Mielno, albo Kołobrzeg.
Pozdrawiam

witam
oj cos tu pustawo ostatnimi czasy widzę..... ;/
mu pomału się pakujemy .... Miki rozrabia ...coraz wiecej samodzielnych kroczków robi..ale od jego humoru to wyłącznie zalezy...
My ale fajne plany wyjazdowe :d
no tez do lidla chce zajrzec i looknąc na ciuszki dla Mikiego..

Czesc,

Aga coz to sie przyplatalo Tobie?

My fajny pomysl z tym morzem, odpoczniecie sobie ;-)
Super ze zakupy sie udaly. A dresiki widzialas? Fajne?
Ja kupilam malemu pajace e biedronce :-D

Venice super ze Miki taki dzielny i zaczyna chodzic :-)
Milego pakowania!

Witajcie dziewczyny,

Oj strasznie tu cicho....więc tak byłam u lekarki i wstepna diagnoza stan zapalny i bolą mnie mięśnie i stawy, dzisiaj juz troszke lepiej, mam lek jak do 5 dni nie przejdzie to do kontroli.

Venicee głos oddany, też nie lubię pakowania, a kiedy wyjeżdzacie i na ile? Chorwacja?

My 2013 też byłam w lidlu ale jakoś nic nie kupiłam, same wielkie rozmiary a zresztą Tymek ma tyle ciuchów, bodziaków mi brakuje, fajnie że zakupy udane. Oj zazdroszczę morza, ostatni raz byłam 13 la temut w Kołobrzegu, może kiedyś się wybierzemy, podróż mnie przeraża południa polski na północ naszymi polskimi drogami ;-) Jak się czujesz po odstawieniu leków?

taka j co tam u WAS?
Basia , Grinula co tak milczycie :p
Dziewczyny kiedy wracacie do pracy? ja mam 58 dni urlopu i chyba wrócę w połowie października zostawię sobie jeszcze pare dni wolnego na wszelki wypadek.

reklama
Witajcie
U nas w sobotę byl roczek wyprawiany goście dopisali i lenka była grzeczna
Gratki dla chodzących
Pogody dla wczasowiczów
Ją do pracy wracam 17 listopada jak to zlecialo

Do góry