reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Basia no widzisz dokładnie rok temu byłyśmy obie w tym samym szpitalu :) Szkoda, że nie dało się spotkać, mogłyśmy jakoś tel się wymieć.

Agaulec to wiele wcześniej się nie urodziła Lenka, ja pierwszego urodziłam dokładnie miesiąc wcześniej, miał być 5 wrzesień a urodził się 5 sierpień a młodego urodziłam 2 tygodnie wcześniej ale przez cc. Na sn to mogłabym może czekać jeszcze ileś dni.

reklama
Hej dziewczyny,

Basia, Agulec Wszystkiego najlepszego dla Waszych bobasków, dużo radości zdrówka i samych wspaniałości!!! Tymcio przesyła buziaki ;-)

My sobie siedzimy u teściów cały tydzień, mały ma tutaj fajnie basen, ogród i kuzynka więc szaleją, dzisiaj u nas leje a wcześniej była lampa. W niedziele cos mnie dopadło i gorączkowałam kiepsko się czułam , na szczęście trwało to tylko jedną noc.
Piszecie o szczepionkach ja tez się boję i nie jestem przekonana a każdy lekarz którego nie zapytam to mówi że szczepionka jest oki .. a co ma innego powiedziec....
Ja miałam termin na 18 sierpnia a urodziłam 29 sierpnia,Tymcio troszkę sobie posiedział, poród miałam 3 razy wywoływany, dobrze mu było w brzuchu i nie chciał wychodzić ;-)
Co do wagi to nie wiem czy potroił, urodził sie 3720, za miesiąc pójdziemy do kontroli to będę wiedzieć.

Basia Kubuś wygląda genialnie i super ma rowerek, faktycznie wyglada na starszego :-)
mój jak kuca z pozycji stojącej to tylko kuca na jedna nogę nie wiem czy mam się tym martwić, jakos nie zwracałam uwagi czy pracuje dwoma nóżkami, dziś będę obserwować.

Aga to super macie u teściów, dobrze, że się dobrze już czujesz, jakieś letnie przesilenie czy coś może.

U nas dzisiaj niby pochmurno a upał także nie rozumiem tej pogody.

Byłam dzisiaj w realu, kupiłam sobie na stroje kąpielowe na sztuki w sumie 2 x majtki i 3 x stanik za 39zł za całość także jestem zadowolona :)

hejka buziaczki dla malych roczniakow!!

Ja sobie zapodalam peeling na twarz, a teraz nalozylam maseczke -glinke i czuje jak mi sie cera napina, bo maseczka wysycha :)
Dzis u nas odpoczynek od upalow, dobrzeeeee....

Taka j fajna cena za tyle czesci!
Ja poszukuje tornistra lub plecaka dla mojego pierwszoklasisty... tyle tego jest, a te co mi sie podobaja kosztuja majatek :/

Ja też siedzę z maseczką na twarzy, zaraz to zmyję i nałożę na włosy, bo strasznie wypadają.

Sto lat dla Kubusia i Lenki. Kubuś faktycznie wygląda na dużo starszego

Aurelia poddałaś mi pomysł na włosy, dziękuję bo mi też wypadają i nie wiedziałam co z tym zrobić a o maseczce nie pomyślałam :)

Grinula dokładnie, majątek wszystko kosztuje, masakra, bezpłatne szkolnictwo.

reklama
Do góry