Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
taka j tak, obidzil sie o 22 i bujalismy sie do 2 w nocy, albo budzi o 3 i jest ryk na caly blok i mi anie budzi, nawet jak pojdzie o 19 tp tez za wczesnoe bo sie wybudza w nocy wyspany
Taka j właśnie musze pogadać z paniami jak to jest z tym spaniem.Ewentualnie niech lezakuje odpoczywa tak Robin domu jak jest zmęczony pole później znowu energia
Aga spróbuj, nie zaszkodzi a może pani się zgodzi i będzie po kłopocie.
Ewelinka o kurcze no to nie wiem. A kąpiesz go codziennie? Niby po kąpania lepiej dzieci śpią. Ja to bym chyba jakiej melisy mu już dala W ogóle jak go kładę to też zawsze udaje, że śpię bo wtedy też szybciej zasypia.
Ewelina Mój tez mało mówi pojedyncze słowa duzi po swojemu powoli coś można go zrozumieć,nasz swojego czasu nie chciał się kapac bo wiedział ze po kąpieli trzeba iść spać taki cwaniak