reklama

Sierpień 2013

Aga, kupiliśmy romer kid II, teraz tez mamy z tej firmy i nie narzekam [emoji3] ja u gin byłam w czerwcu na kontroli po wymrożeniu nadżerki i wszystko było ok. Badań nie robiłam ale pewnie sie wybiorę jak do pol roku nie zajdę [emoji3] ja wiem, ze 3 miesiące to nic ale zawsze jak pojawia sie @ to jest smutek [emoji27]

reklama
Basia zdrówka, niestety taki okres trzeba przetrwać, ja tez w domu bo Tymke jest niewyraźny a nie chce aby go całkiem rozłożyło.
Byłam dzisiaj na usg genetycznym, wszystko dobrze wstępnie lekarka mówi że dziewczynka ale jest jeszcze wczesnie a dziewczynki lubia płatać figlę , więc się nie nastawiam ;-)

Aga najważniejsze, że zdrowe a co to mniejsza o to.

Basia to bardzo mało dzieci u Was było, ja nie wiem jak u nas bo przyprowadzam 5 minut po otwarciu i odbieram 3 minuty przed zamknięciem.
Nie wiem co robić, Jakub mi zaczyna kaszleć, katar jakiś lekki ma ale nie widać, żeby chory był a wolałabym, żeby się nie rozłożył i zastanawiam się czy nie iść do lekarki, żeby mi dała powiedzmy 2 lub 3 dni zwolnienia i coś na "podciągnięcie" czy czekać aż go weźmie tylko wtedy pójdę na całego na to zwolnienie a wolałabym tego uniknąć. Nie wiem co robić.

reklama
Taka j dokładnie najważniejsze ąby było zdrowe. Weź sobie opiekę, ja tak miałam ostatnio posiedział w domu 3 dni plus weekend i elegancko nam chodził 3 tyg do przedszkola a szkoda aby to się skończyło na antybiotyku. U mnie Tymek własnie ma kaszel taki duszący , suchy , kataru praktycznie nie ma ale ten kaszel wrr, siedzimy w domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry