Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Basia , super cieszę się ze
relacje się polepszyly. Bawcie się dobrze , my w domu siedzimy bo Tymek dostał jakiegoś wirusa i miał wymioty , kupka ale już lepiej w pon pójdzie do przedszkola do tego mąż chory wiec wiecie jak jest [emoji1]
Aga warunki naprawdę ok ! ale ja poważnie mówię choć do Żeromskiego rodzić ,polecę cię tam jako kuzynke ,bedzie git naprawdę !
Zdrówka dla chorujących !
My w tym tyg mieliśmy poradnię szczepień ...teraz mam nerwa po szczepieniu jak zawsze .
Venicee to mi teraz zrobiłaś mętlik w głowie jak coś będę się odzywać [emoji12]
U nas szpital w domu. Tymek przyniósł wirusa ,jego zlapalo w środę mnie w niedziele a męża wczoraj. Już dochodzę do siebie za to mąż tragedia tak go zmiotlo. Wczoraj byłam u gin , dzidzia ma sie dobrze za to ja mam marne wyniki , spora anemia i bakterie w moczu wiec dostałam siatę leków , do tego przez wirusa nic nie jadlam i nic nie przytyłam.Mam się zabrać za siebie. Tyle u mnie . Mam nadzieje ze u was zdrowko dopisuję.
Aga dużo zdrówka dla Was, kurujcie się. Generalnie dobrze, że to lżej przeszłaś, mężowi nic nie będzie a Ty jednak musisz teraz dbać o siebie. Bakterie w moczu to częsta przypadłość w ciąży, wyleczysz się. Kiedy teraz masz wizytę?
Dzięki Taka j juz jest zdecydowanie lepiej ale Tymek znowu kicha , chrypka ehh mam dość tej pory roku , trzeba przetrwać.
Dostałam jakieś globulki i urosept. Musze podnieść sobie żelazo tez dostałam jakiś preparat. Wizyta za 2 tyg w celu sprawdzenia czy jest poprawa.