czesc
ja juz po wizycie - usg genetyczne
lekarz mówił że wszystko ok dzidziol ma 5.6cm i jest baaaardzo ruchliwy pomierzylismy wszytsko oprócz kości nosowej bo mimo że zrobilismy sobie 20 minut pauzy to i tak nie chciał się bąbel ustawić tak żeby było wygodnie do pomiarów
(( w drodze zastała nas śnieżyca więc lekarz śmiał się że dziecko się ślizga i fikołkuje bo się cieszy
dopiero po godzinie zbadalismy przyzierność ale i tak niedokładnie bo głowa była wygięta - cóż za rogata duszczka!!! na kość nosową jedziemy jeszcze we wtorek może się uda
na wyniki z krwi mam czekac 2 tyg ale najważniejsze że wynik okreslono jako dobry i tego się trzymam
)))))))))
reklama
Normalnie nie można na chwilę wyjść z domu, bo już mam kilka stron do przeczytania 
Ja też się przyznaję, że od stycznia jestem na L4 ;-)
Co do wagi, to mi dziś pokazała 20 deko na plusie :-) Ale jak znam życie, to teraz się zacznie. Liczę, że uda mi się nie dobić do 70....Poprzednio zatrzymałam się na 66. Teraz ważę 55 i mam 168 wzrostu ;-)
Margo - co za pytanie
Jak Ci smakuje i dobrze się po tym czujesz to możesz zjeść i 10 

Ja też się przyznaję, że od stycznia jestem na L4 ;-)
Co do wagi, to mi dziś pokazała 20 deko na plusie :-) Ale jak znam życie, to teraz się zacznie. Liczę, że uda mi się nie dobić do 70....Poprzednio zatrzymałam się na 66. Teraz ważę 55 i mam 168 wzrostu ;-)
Margo - co za pytanie

Izka87
Fanka BB :)
kiciabp super, że z maluszkiem wszystko dobrze!
Margo jeeedz, na zdrowie
a ja od początku ciąży jestem 80 dkg na plusie
więc jak narazie nie jest źlee :-)
Margo jeeedz, na zdrowie
a ja od początku ciąży jestem 80 dkg na plusie
IzaVarsovie
mi cos moje paczki cienko wyrosly :/ jutro chyba pojde do sklepu obok na 5min po prawdziwe drozdze bo na tych suchych to mozna sobie jedynie placki z jablkiem zrobic heh :/
margo skoro paczki zostaly w brzuchu to ty sie powinnas na diete paczkowa przerzucic
margo skoro paczki zostaly w brzuchu to ty sie powinnas na diete paczkowa przerzucic
zaczarowana79
3*mama :-)
Dobry wieczór dziewczynki:-) Nareszcie chwila dla lenistwa i mogę Was podczytać. Wstyd się przyznać, ale zjadłam dzisiaj trzy pączki
Będę miała kaca moralnego przez tydzień
. A
Ja z tych też nie najmniejszych, wzrost 173, waga na dziś 72
ŁOo matko! Boli nawet jak to piszę, a tu jeszcze z 10 kilosów trzeba dołożyć....
Kicia, super, że dzidzia zdrowa.:-)

Ja z tych też nie najmniejszych, wzrost 173, waga na dziś 72

Kicia, super, że dzidzia zdrowa.:-)
AleksandraMaria
Dobry wieczór, ja jestem już zupełnie upadła dzisiaj. Jeszcze musiałam przejąć część spraw za który miała być odpowiedzialna pewna blond lala (chodzi mi raczej o podejście nie kolor włosów, wiecie co mam na myśli), mało tego musiałam jeszcze poprawiac jej tłumaczenie kur....!
Jak tylko to się skończy to wysyłam się sama na l4, no, ewentualnie jakieś małe rzeczy mogę robić.
Na nic nie miałam czasu, nawet nie zjadłam pączka, nawet takiego tutejszego z kardamonem, blee.
Moja waga, o dziwo nadal się nie rusza, tak już dawno na -4 się zatrzymała. Chyba idę oglądać jakieś głupoty w tv bo Wałbrzych się buntuje;-). Miłego wieczoru.

Na nic nie miałam czasu, nawet nie zjadłam pączka, nawet takiego tutejszego z kardamonem, blee.
Moja waga, o dziwo nadal się nie rusza, tak już dawno na -4 się zatrzymała. Chyba idę oglądać jakieś głupoty w tv bo Wałbrzych się buntuje;-). Miłego wieczoru.
Ostatnia edycja:
reklama
IzaVarsovie