reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
A ja dzisiaj kończę 12 tydzień i zero na plusie:szok: niezły wynik, zazwyczaj było +2-3 kg. Jednak opieka nad słodaskami to najlepszy fitness :-D
Ja na zwolnienie iść nie mogę bo prowadzę swoją firmę, ma to swoje plusy i minusy, ale nie narzekam:-) cwietka my chyba z podobnej branży:tak:
Mdli mnie strasznie, na szczęście nie muszę gotować bo młodzież zażyczyła sobie sushi na obiad. Jeszcze tylko jutro i od poniedziałku panowie do przedszkola:-D yupiiiiii:rofl:

Iza niee ! Chodziło mi że to napewno przez to że musiałas leżeć. Zaczniesz się ruszać to wolniej będziesz tyć :-)

Iza V- ja mam 176 cm (wielkolud:eek:) i ważę teraz 72 kg. Też w cycki poszło:-) także u mnie może dojść do 90 kg:-D:-D

fibi no to ja aż od ciebie centymetr niższa i teraz mam już 74 i wielki brzuchol, ale nogi też fest przytyły tylko tak jak u Izy raczej z leżenia.. bo ja to rower 20km codziennie w weekend po górach się szlajałam a teraz nic nie mogę tylko leżeć :sad::sad::sad:

:-D:-D:-D
Napewno poszło tylko w cycki i brzuch;-):-)

hehehe uff :D bo juz kapcia zdjelam :wink:

tak w ogole w listopadzie jeszcze przed popelnieniem ciazy i mcdonaldem, to ja 54kg wazylam :D ale coz, przy kolejnej ciazy bede sie lepiej pilnowac i nie dam sie wrobic w krwiaki i lezenie plackiem
tyjcie dziewczyny tyjcie, co bym potem sama nie nie walczyla z nadwaga, w kupie bedzie razniej hehe :cool2:

reklama
Ja niziutka - 152,5 cm. aktualna waga 42-43 kg - zalezy o jakiej porze. CHociaż zmartwiłam się u rodziców w weekend , bo waga wskazywała 41 :szok: i moja Mama mówiła, że na pewno dobrze waży. W poniedziałek mam wizytę u ginekologa, więc zobaczymy. Brzuszek powooooli mi się zaokrągla ale tylko wieczorkiem.

Do góry