reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
Witam sliczne mamusie
O mamo ^^ ja chce dziś sama paczki zrobić bo u nas nie ma takich wynalazków (biedna Francja nie wie co traci) będzie bez marmolady, ale za to duuuuuzo lukru
ja już 63,3kg waze...czyli 5kg do przodu, choć teraz cała winę zwalam na ciagle lezenie i brak ruchu ^^ bo już nie jem McDonalda codziennie hehe eh ...coś czuje ze w tej ciazy to ja do 80kg odbije jak tak dalej pójdzie

O mamo ^^ ja chce dziś sama paczki zrobić bo u nas nie ma takich wynalazków (biedna Francja nie wie co traci) będzie bez marmolady, ale za to duuuuuzo lukru

Ostatnia edycja:
Pandorka -jak usmażę i nie spalę, to poślę;-)
Ja na etacie nigdy nie pracowałam, no poza jakimś epizodzikiem w wakacje w sklepie. Chyba bym nie potrafiła
A zajęcia sobie powoli "wyciszam", bo nie ma możliwości zastępstwa w mojej sytuacji, a nie chciałam ryzykowac i brać kursów,które bym potem w połowie semestru musiała odwoływać. Póki co mam mało pracy zajęciowej, ale pomagam mężowi w jego "działce". No i niestety z tej okazji, że jestem bardziej wolna, przejęłam więcej obowiązków domowych, ku mojej niewymownej radości
Ja na etacie nigdy nie pracowałam, no poza jakimś epizodzikiem w wakacje w sklepie. Chyba bym nie potrafiła

A zajęcia sobie powoli "wyciszam", bo nie ma możliwości zastępstwa w mojej sytuacji, a nie chciałam ryzykowac i brać kursów,które bym potem w połowie semestru musiała odwoływać. Póki co mam mało pracy zajęciowej, ale pomagam mężowi w jego "działce". No i niestety z tej okazji, że jestem bardziej wolna, przejęłam więcej obowiązków domowych, ku mojej niewymownej radości

reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
165cm
pocieszam sie ze mi w cyce poszlo 1.5kg i w brzuch z 1.5kg ale udka i biceps tez sie zaokraglily, no i wreszcie tylek mam ^^ ale to juz jest taki limit- chcialabym zeby teraz wszystko mi tylko w brzucho szlo bo zaraz bede wygladac "nieladnie"... +5kg a tu dopiero koniec 1trym 
https://www.facebook.com/MotherPowerPL smieszna stronka jak komus sie nudzi

https://www.facebook.com/MotherPowerPL smieszna stronka jak komus sie nudzi