reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

ktr
Nikt tu nikogo nie będzie lał po głowie :) Każdy ma inną sytuację w domu czy w pracy i nie da się tego 1:1 porównać. Jeśli możesz, a szefowi to na rękę to czemu nie, korzystaj :)

reklama
Maciejka i w poprzedniej ciąży miałaś dziewczynkę czy chłopca? Ponoć słodkie to na dziewczynkę, a ostre i słone na chłopaka :) Sprawdziło się?? :)

Witam sliczne mamusie ;)
O mamo ^^ ja chce dziś sama paczki zrobić bo u nas nie ma takich wynalazków (biedna Francja nie wie co traci) będzie bez marmolady, ale za to duuuuuzo lukru :D ja już 63,3kg waze...czyli 5kg do przodu, choć teraz cała winę zwalam na ciagle lezenie i brak ruchu ^^ bo już nie jem McDonalda codziennie hehe eh ...coś czuje ze w tej ciazy to ja do 80kg odbije jak tak dalej pójdzie

575482_442463702492508_1262251220_n.jpg

Ostatnia edycja:
Pandorka -jak usmażę i nie spalę, to poślę;-)

Ja na etacie nigdy nie pracowałam, no poza jakimś epizodzikiem w wakacje w sklepie. Chyba bym nie potrafiła:-D
A zajęcia sobie powoli "wyciszam", bo nie ma możliwości zastępstwa w mojej sytuacji, a nie chciałam ryzykowac i brać kursów,które bym potem w połowie semestru musiała odwoływać. Póki co mam mało pracy zajęciowej, ale pomagam mężowi w jego "działce". No i niestety z tej okazji, że jestem bardziej wolna, przejęłam więcej obowiązków domowych, ku mojej niewymownej radości :dry:

Iza V- a ile masz wzrostu?

Cwietka - ja też już dawno przejęłam prawie wszystkie obowiązki domowe. pracuję po prostu o wiele mniej niż mój mąż:dry: kiedyś zażyczę sobie gosposie:dry:

Ostatnia edycja:
Saguaro Synek synek :) jak widać to tylko zabobon z tym słodkim i kwaśnym

Iza na pewno. U mnie narazie 1,5 kg do przodu :-)

cwietka- trzymam Cię za słowo bo jak nie to czekają mnie biedronkowe- całkiem dobre ale do swojskich się nie umywają:-D

ja też na l4 od początku stycznia, powinnam iść od razu ale nie mogłam ze względu na sytuację w pracy...

reklama
165cm :) pocieszam sie ze mi w cyce poszlo 1.5kg i w brzuch z 1.5kg ale udka i biceps tez sie zaokraglily, no i wreszcie tylek mam ^^ ale to juz jest taki limit- chcialabym zeby teraz wszystko mi tylko w brzucho szlo bo zaraz bede wygladac "nieladnie"... +5kg a tu dopiero koniec 1trym :baffled:

https://www.facebook.com/MotherPowerPL smieszna stronka jak komus sie nudzi

Do góry