reklama

Sierpień 2013

reklama
Witajcie z rana. Zaraz śmigam do rodziców na tydzień, a może troszkę dłużej - zobaczymy jak wyjdzie. Postaram się do Was zaglądać, aby nie wypaść z rytmu :-D
Życzę udanych wizyt i samych pozytywnych wiadomości :)

witajcie dziewczynki :-) ja dzisiaj również wyjeżdżam do moich rodziców, a mój mąż będzie w tym czasie malował z kolegami, mam nadzieję, że będzie gdzie wracać :-D a i trzymajcie kciuki w niedzielę bo bierzemy udział w losowaniu autka, kto wie może się uda. Dzisiaj czeka mnie praca zdalna.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i jak dobrze pójdzie to w poniedziałek będę już w odmalowanym mieszkanku :-)

Dzień dobry :)
Miłych pobytów u rodziców, trzymam kciuki za loterię i malowanie, marzycielko :)

A dzisiaj o 9:40 w DDTVN będzie mowa o jakimś nietypowym eksperymencie - czy mężczyzna dałby radę znieść ból porodowy :) postaram się obejrzeć :)

Ja rowniez witam sie z rana :-D

Jakos dziwnie dzien mi sie rozpoczal! Opryszczka w lewej dziurce nosa, ale juz ja herpexem wysparowalam, buntujaca sie drukarka domowa no i kominek, w ktorym nie moge rozpalic....kurcze co jeszcze!

Ktr i Marzycielka fajnie ze do rodzicow, odpoczywajcie ;-)
ja do rodzinki mam 6 godzin drogi autkiem, wiec sama sie nie wybiore...

Maghdalena to i ja tvn zapuszczam, moze cos interesujacego powiedza:szok:

Loleczka?dzisiaj nie pierwsza? Gdzieś ty?:-):-)
marzycielka, z kolegami powiadasz?, u .. to może się remoncik przeciągnąć:-) a tak na serio to odpoczywaj i trzymam kciuki za samochód. Pochwal się w czym brałaś udział:happy2:
ktr, wypoczywaj, i jeszcze raz wypoczywaj, jak wrócisz to może nadgonisz forum , bo tu tempo ostatnio ekspresowe.:-) Ja już moje dwa potwory wyprawiłam do szkół, teraz myślę co by tu dzisiaj porobić.Miłego dnia.

p.s. ten eksperyment to nam kiedyś Iza V wklejała chyba. Dobre.:-)

Witam witam i o zdrowie pytam :-)

Magdalenha widziałam już taki eksperyment na youtubie, to jeden koleś po nim powiedział, że się będzie dluuuugo zastanawiał zanim swojej kobiecie zrobi dziecko

marzycielka obyś wróciła do ładnie pomalowanego mieszkania :-)

Loleczka?dzisiaj nie pierwsza? Gdzieś ty?:-):-)
:-D sama jestem zdziwiona, że mnie tu od rana nie ma
hahaha.gif
...musialam sprawy "służbowe załatwić"
brzydal.gif

Marzycielko, trzymam && za losowanie:-) Ja też biore udzial w konkursie na FB i o 12 wyniki: mozna wygrac sesje fotograficzną u mnie w mieście w studio fotograficznym...chętnie bym sobie taka ciążową strzeliła:-)

Co do ananasa, ja nie jadam...
Paznokcie traktuję żelem i na razie nie zamierzam rezygnowac z tego, a na lato jeszcze sobie stópki strzelę, a co!:-D

Z chęcią poleciałabym na jakies wakacje jakby mi je kto zasponsorował:-D Samolot mi nie straszny.... ;-)

Ale super, ze dzisiaj piateczek :-D

reklama
witam się i ja :) dzisiaj słoneczka brak, ale narazie mam sporo energii, oby tlyko nie uciekła..

ktr odpocznij, odpocznij, później spokojnie nas nadrobisz :-p

Maghdalena widziałam już to, ojjjj faceci to jednak cieniasy są :-p:-p ale jak przyjdzie co do czego to nie potrafią docenić ile to kobieta potrafi znieść!

Marzycielka no to kciuki za nowe autko &&&&& może się uda :-)

a tymczasem zbieram się na pocztę, bo standardowo w skrzynce awizo.. mój listonosz ledwo jak zobaczy psy na podwórku to nie umie nawet nacisnąć dzwonka przy bramce, bo chyba strach go paraliżuje i łatwiej wypisać awizo :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry