reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Mahdalena no jak masz na 25.08 to mamy ten am termin, mojemu mezowi podoba sie ta data bo to rowny miesiac po jego urodzinach:-):-)

reklama
Witajcie z rana. Zaraz śmigam do rodziców na tydzień, a może troszkę dłużej - zobaczymy jak wyjdzie. Postaram się do Was zaglądać, aby nie wypaść z rytmu :-D
Życzę udanych wizyt i samych pozytywnych wiadomości :)

witajcie dziewczynki :-) ja dzisiaj również wyjeżdżam do moich rodziców, a mój mąż będzie w tym czasie malował z kolegami, mam nadzieję, że będzie gdzie wracać :-D a i trzymajcie kciuki w niedzielę bo bierzemy udział w losowaniu autka, kto wie może się uda. Dzisiaj czeka mnie praca zdalna.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i jak dobrze pójdzie to w poniedziałek będę już w odmalowanym mieszkanku :-)

Dzień dobry :)
Miłych pobytów u rodziców, trzymam kciuki za loterię i malowanie, marzycielko :)

A dzisiaj o 9:40 w DDTVN będzie mowa o jakimś nietypowym eksperymencie - czy mężczyzna dałby radę znieść ból porodowy :) postaram się obejrzeć :)

Ja rowniez witam sie z rana :-D

Jakos dziwnie dzien mi sie rozpoczal! Opryszczka w lewej dziurce nosa, ale juz ja herpexem wysparowalam, buntujaca sie drukarka domowa no i kominek, w ktorym nie moge rozpalic....kurcze co jeszcze!

Ktr i Marzycielka fajnie ze do rodzicow, odpoczywajcie ;-)
ja do rodzinki mam 6 godzin drogi autkiem, wiec sama sie nie wybiore...

Maghdalena to i ja tvn zapuszczam, moze cos interesujacego powiedza:szok:

Loleczka?dzisiaj nie pierwsza? Gdzieś ty?:-):-)
marzycielka, z kolegami powiadasz?, u .. to może się remoncik przeciągnąć:-) a tak na serio to odpoczywaj i trzymam kciuki za samochód. Pochwal się w czym brałaś udział:happy2:
ktr, wypoczywaj, i jeszcze raz wypoczywaj, jak wrócisz to może nadgonisz forum , bo tu tempo ostatnio ekspresowe.:-) Ja już moje dwa potwory wyprawiłam do szkół, teraz myślę co by tu dzisiaj porobić.Miłego dnia.

p.s. ten eksperyment to nam kiedyś Iza V wklejała chyba. Dobre.:-)

Witam witam i o zdrowie pytam :-)

Magdalenha widziałam już taki eksperyment na youtubie, to jeden koleś po nim powiedział, że się będzie dluuuugo zastanawiał zanim swojej kobiecie zrobi dziecko

marzycielka obyś wróciła do ładnie pomalowanego mieszkania :-)

Loleczka?dzisiaj nie pierwsza? Gdzieś ty?:-):-)
:-D sama jestem zdziwiona, że mnie tu od rana nie ma
hahaha.gif
...musialam sprawy "służbowe załatwić"
brzydal.gif

Marzycielko, trzymam && za losowanie:-) Ja też biore udzial w konkursie na FB i o 12 wyniki: mozna wygrac sesje fotograficzną u mnie w mieście w studio fotograficznym...chętnie bym sobie taka ciążową strzeliła:-)

Co do ananasa, ja nie jadam...
Paznokcie traktuję żelem i na razie nie zamierzam rezygnowac z tego, a na lato jeszcze sobie stópki strzelę, a co!:-D

Z chęcią poleciałabym na jakies wakacje jakby mi je kto zasponsorował:-D Samolot mi nie straszny.... ;-)

Ale super, ze dzisiaj piateczek :-D

reklama
witam się i ja :) dzisiaj słoneczka brak, ale narazie mam sporo energii, oby tlyko nie uciekła..

ktr odpocznij, odpocznij, później spokojnie nas nadrobisz :-p

Maghdalena widziałam już to, ojjjj faceci to jednak cieniasy są :-p:-p ale jak przyjdzie co do czego to nie potrafią docenić ile to kobieta potrafi znieść!

Marzycielka no to kciuki za nowe autko &&&&& może się uda :-)

a tymczasem zbieram się na pocztę, bo standardowo w skrzynce awizo.. mój listonosz ledwo jak zobaczy psy na podwórku to nie umie nawet nacisnąć dzwonka przy bramce, bo chyba strach go paraliżuje i łatwiej wypisać awizo :-p

Do góry