Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale już się tyle nasłuchałam, że po prostu ogarnęły mnie wątpliwości
Ale ważne, że już mi je rozwiałyście:-)
także ja sobie daruję na razie.
Przepraszam że was nie nadrobię,zerknęłam tylko czy wszystko ok u was.Widziałam że ananasy w robocie,ja jakoś nie lubię,za to jabłka wciąż na tapecie.Poza tym mała zaczęła nabierać złych nawyków z przedszkola,zawsze była bardzo samodzielna i odkąd skończyła 2 lata sama się rozbierała i ubierała,a teraz coś zaczyna wymyślać i jak przychodzi do zdejmowania bluzeczki to mówi że nie może,a poza tym pani w przedszkolu mówiła że też to zauważyła i podejrzewa że Lenka patrzy na swoją koleżankę która nic nie jest w stanie sobie zdjąć a gdy tylko zostanie o to poproszona to krzyk i histeria od razu.Nie wiem co mam zrobić,próbuje jej tłumaczyć że jest duża i silna i póki co działa,zobaczymy jak będzie dalej...

(...) Mój biedny mąż dzwonił żeby się wytłumaczyć z tego rannego chodzenia, ale nie ma pomysłu jak ma się poruszać bezszelestnie... chyba muszę, w ramach przeprosin,zrobić coś dobrego na obiad. Tylko nie mam pomysłu...
Dziewczyny mam pytanie.. Czy któraś z was ma problemy z ciśnieniem w ciąży ?
Ja mam taki problem, że co idę do lekarza.. ( w sumie to ogólnie do przychodni) to od razu mam podwyższone ciśnienie i mega wysoki puls.. Mam tak od kiedy pamiętam, ale teraz ze względu na ciąże trochę mnie to martwi. Miesiąc temu kupiłam ciśnieniomierz i jak emerytka mierzę rano i wieczorem.. ii.. o dziwo w domu mam ciśnienie w normie !! Od lekarza internisty dostałam specjalną książeczkę do wpisywania pomiarów, sprawdził też mój ciśnieniomierz i jest ok.. mogę nim mierzyć ( nawet o dziwo zawyża trochę pomiary..).
Jestem skazana na wizyty u internisty co 2 tyg.. i oczywiście co idę to ciśnienie wysokie..
Tabletek żadnych nie biorę, bo lekarz uważa, że mogę sobie tak obniżyć, że będę chodzić nieprzytomna..
Paranoja.. czy ma ktoś podobny problem, czy tylko ja jestem taką wariatką ?
O Matkobosko, nie strasz, bo ja używam odżywki jakiejś chyba jedwabnej, nie wiem, nie chce mi się teraz wstawać sprawdzać...Ja na wet o odżywkach do paznokci (eveline 8w1 i chyba diamentowa) słyszałam bardzo złe rzeczy i że w ciąży zakaz
gratuluję i zazdroszczę, bo u mnie się utrzymuje, ale 67,5...musze sie wam pochwalic bo od 3dni utrzymuje mi sie waga 64.5kg![]()
Potwierdzam! Zakupiłam piłkę w rozmiarze odpowiednim do wzrostu i super działa odciążająco na plecy. A po porodzie podobno fajnie się karmi i buja na tej piłce z dzidziusiem, który lepiej zasypiaO! przypomniało mi sie na temat rwy (kilka z Was pisało) jakiś czas temu fizjoterapeutka doradziła mi robienie ćwiczeń na piłce i siedzenie na piłce zamiast na krześle, chyba zauważam poprawę .