reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Witam

Ja jeszcze nie myślałam o wózku, ale fotelik chciałabym kupić z atestami.

Wróciłam do Poznania, bardzo mi się podoba nowy kolor pokoiku.
Mieliśmy ciężką noc, o godzinie 2.30 obudziłam się bo coś piszczało okazało się, że wyje alarm przeciwpożarowy, klapy oddymiające otwarte a sygnał akurat nadawany za drzwi mieszkania, najlepsze jest to, że te klapy otwarte pożaru zero, mąż sprawdził i się nie zamknęły jakby spadł deszcz mieszkania zalane a druga kwestia jest taka, że nie było nikogo reakcji wszyscy sobie spali w łóżkach, zastanawiam się co by było jakby naprawdę był pożar, o 5 już nie wytrzymaliśmy i zadzwoniliśmy do gospodarza domu i dopiero o 6 rano to zgasili.

A tak w ogóle dziś mam wizytę u okulisty.

reklama
Dzien Doberek ;-)
coz za fantastyczna pogoda, sloneczko, wiaterek heh az posciel na dwor wynioslam, a co!

Maciejkaa jesli koszt wozka i jego cena transportu jest korzystna zamawiaj :-D
ja tez przez net bede zamawiac, szczegolnie jesli trafie na taki ktory mi sie strasznie spodoba

Co do wozkow, czy ktoras z Was slyszala jakies opinie o wozkach firmy Deltim??

zaczely lapac mnie skurcze wiec zwiekszylam dawke dodatkowego magnezu, czy wiecie jaka dawke dzienna mozna przyjac??

Cwietka +3 to nie tak duzo, ja mam +5 i sie tym nie martwie ;-)

Ostatnia edycja:
Hejka!
Witam się i ja z rana. Piję herbatę i mykam pod prysznic. Dzisiaj na wadze stanęłam i dół :-( Już 51 kg, czyli na plusie 3 :-(

Maciejka- porównaj cenę w sklepie stacjonarnym. Ja wolałam na miejscu kupić, bo różnica w cenie (po doliczeniu przesyłki) była znikoma, a w sklepie stacjonarnym łatwiej o realizację gwarancji. No i u nas jak się coś zepsuło to na czas naprawy dawali wózek zastępczy, a to dość ważne ;-)

U mnie też 3kg na plus ale to książkowo nie martw się :-)

Dzięki :* ten internetowy sklep ma przesyłkę gratis akurat ale najpierw popatrzę w sklepach masz rację :-)

my musimy kupić wózek już w tym miesiącu - sytuacja awaryjna :sorry2:

Madziasek no właśnie bardzo korzystna. I kurier gratis :-D

Ostatnia edycja:
Cwietka...51kg...5mc +3kg i ty masz dola???? Serio??? Czy to taka kokieteria??? Bo co dopiero ja mam powiedzieć lol... 51kg to w 6kl podstawówki wazylam :/
Zaraz zrobię oficjalny zakaz narzekania dla osób które ważą mniej niż 60kg i tych co przytyly mniej niz 5kg lol

Ja myślę żeby pojechać do jakiegoś stacjonarnego sklepu pojeździć, popróbować, włożyć do bagażnika i jak któryś mi wpadnie w oko to popatrzę na internecie żeby cena była korzystniejsza. W ciemo bez jazdy ciężko by mi było.

Maciejka - niby książkowo, ale jak dalej tak książkowo będę szła, to dojdę do 100 kg ;-) Porównuję z poprzednia ciążą, w której skończyłam na książkowych 15 kg, ale 51 to osiągnęłam dopiero w 21 tygodniu :baffled:
A tu torcik marchewkowy w lodówce na podwieczorek czeka ;-)

Cwietka...51kg...5mc +3kg i ty masz dola???? Serio??? Czy to taka kokieteria??? Bo co dopiero ja mam powiedzieć lol... 51kg to w 6kl podstawówki wazylam :/
Zaraz zrobię oficjalny zakaz narzekania dla osób które ważą mniej niż 60kg i tych co przytyly mniej niz 5kg lol

Popieram!!! tylko ja bym jeszcze tę granicę podniosla do 70 kg i na plusie +7 conajmniej;-)

Ja swój wózek kupilam przez neta i nie żałuję bo sporo zaoszczędziłam (tez chyba gratis przesylka była a do tego parasolka i śpiworek na zimę)... faktem jest, że w razie awarii zastępczego wózka się nie dostanie, ale u nas w mieście nie slyszalam, aby dawali nawet w sklepach kupując.... a do tego kupiłam wózio od producenta prosto i nawet jak mi coś strzeliło z opona to wymienili wszystkie cztery:tak: także ja jestem pozytywnie nastawiona do takich zakupów...no ale najpierw wózek obczailam w realu:tak:

reklama
Oj, no bo ja knypek jestem i nawet 160 cm nie mam :sorry2: Ale ok, zamykam dziób. Albo stworzymy osobne wątki do narzekania na różne przedziały wagowe :-D

Do góry