reklama
Maghdalena
Fanka BB :)
Witam z rana
słuchajcie, chyba jakoś mi się podniosła macica wraz z lokatorem, bo nie wstaję już w nocy na siku, tylko raz nad ranem, no i łaskotki, które uważam za ruchy czuję jakoś tak wyżej, nie tak niziutko jak na początku. Czy to normalne?
miłego dzionka, dziewczynki!
miłego dzionka, dziewczynki!
franekkimono
Witam się i uciekam trochę popracować,miłego dnia kobietki.:-)
Loleczka
dzień dobry!
agata gratuluję awansu i podwyżki!:-)
Maghdalena, u mnie tez wizyty nocne w wc się zmniejszyły do jednej
no i skóra mnie też trochę swędzi na brzuchu
do tego wszystkiego mam tragiczna cerę, a poza tym jest git;-)
Już jutro mam usg 4D
doczekać się nie mogę....
agata gratuluję awansu i podwyżki!:-)
Maghdalena, u mnie tez wizyty nocne w wc się zmniejszyły do jednej

Już jutro mam usg 4D

Madziula 27
Moderatorka
Cześć Kobietki 
Miałam wczoraj dać znać po wizycie ale wróciliśmy tak późno do domu, że padłam
Wizyta u dr.Ruszkowskiego była ok ale USG w przychodni przyszpitalnej to istna masakra!!! Dr. Harabin która wykonywała mi USG była strasznie cwaniaczkowata i sadystyczna, robiła mi USG dowcipne (żeby skontrolować torbiel) i USG brzuszne po badaniu bolało mnie wszystko, na moje uwagi że badanie jest bardzo bolesne usłyszałam "muszę tak". Co za ludzie tam pracują!!!!!!!
No ale co najważniejsze torbiel się zmniejszyła i to o dużo
Dzidzia sobie rośnie - płci jeszcze nie znam ponoć na tym etapie ciąży ciężko określić czy to chłopiec czy dziewczynka
Albo dr. która wykonywała mi USG nie umiała określić!!! Połówkowe mam 7 kwietnia więc mam nadzieję, że coś się dowiem
Jestem strasznie happy bo tak się bardzo martwiłam!!!! Od dzisiaj mam powoli wycofywać się z duphastonu przeszłam już na 1 tabletkę.
W końcu dostałam pozwolenie i mogę zacząć normalnie funkcjonować tzn. już nie muszę prowadzić tak oszczędnego trybu życia, nawet dostałam pozwolenie na ćwiczenia
Pytałam również czy mogę jeździć na rowerze ale tylko na stacjonarnym, mój dr. powiedział, że wstrząsy, dziury i tak jak pisałyście wysokość z której można spaść jest zbyt ryzykowne dla dzidzi!!!
Maghdalena - chyba wszystko jest ok Wczoraj pytałam lekarza bo mam identyczne odczucia
Dla mnie to super bo nie muszę tak często wstawać
)
Miałam wczoraj dać znać po wizycie ale wróciliśmy tak późno do domu, że padłam
Wizyta u dr.Ruszkowskiego była ok ale USG w przychodni przyszpitalnej to istna masakra!!! Dr. Harabin która wykonywała mi USG była strasznie cwaniaczkowata i sadystyczna, robiła mi USG dowcipne (żeby skontrolować torbiel) i USG brzuszne po badaniu bolało mnie wszystko, na moje uwagi że badanie jest bardzo bolesne usłyszałam "muszę tak". Co za ludzie tam pracują!!!!!!!
No ale co najważniejsze torbiel się zmniejszyła i to o dużo
W końcu dostałam pozwolenie i mogę zacząć normalnie funkcjonować tzn. już nie muszę prowadzić tak oszczędnego trybu życia, nawet dostałam pozwolenie na ćwiczenia
Pytałam również czy mogę jeździć na rowerze ale tylko na stacjonarnym, mój dr. powiedział, że wstrząsy, dziury i tak jak pisałyście wysokość z której można spaść jest zbyt ryzykowne dla dzidzi!!!
Maghdalena - chyba wszystko jest ok Wczoraj pytałam lekarza bo mam identyczne odczucia
Margo25
I ja witam się o poranku 
Co do sikania to ja wstaję w nocy raz a później budzę się przed budzikiem, bo tak mnie ciśnie, że nie mogę
Co do cery, niektóre pisałyście o luteinie. Ja jestem na tym leku od półtora roku a nawet prawie 2 lat i nigdy nie miałam problemów z cerą. Nawet powiedziałabym, że od kiedy biorę ten lek skończyły mi się jakieś tam minimalne problemy. Liczę się z tym, że w ciąży w każdej chwili może mnie wysypać, ale do tej pory byłam gładka.
Wczoraj ok 3 razy złapał mnie dość silny ból w samym dole brzucha, po środku. Trochę mnie to zaniepokoiło, ale stwierdziłam, że skoro po chwili odpuszcza i nic poza tym się nie dzieje to nie będę panikować. Myślicie, że taki ból jest groźny?
Idę zapuścić pawia i zbieram się do pracy
Miłego dnia!
Co do sikania to ja wstaję w nocy raz a później budzę się przed budzikiem, bo tak mnie ciśnie, że nie mogę

Co do cery, niektóre pisałyście o luteinie. Ja jestem na tym leku od półtora roku a nawet prawie 2 lat i nigdy nie miałam problemów z cerą. Nawet powiedziałabym, że od kiedy biorę ten lek skończyły mi się jakieś tam minimalne problemy. Liczę się z tym, że w ciąży w każdej chwili może mnie wysypać, ale do tej pory byłam gładka.
Wczoraj ok 3 razy złapał mnie dość silny ból w samym dole brzucha, po środku. Trochę mnie to zaniepokoiło, ale stwierdziłam, że skoro po chwili odpuszcza i nic poza tym się nie dzieje to nie będę panikować. Myślicie, że taki ból jest groźny?
Idę zapuścić pawia i zbieram się do pracy
Miłego dnia!
Margo25
Madziula27
cieszę się z Twoich dobrych niusów o poranku
naprawdę mnie uradowały 
cieszę się z Twoich dobrych niusów o poranku
Dzien Dobry!
pogoda sie popsula, cale szczescie ze nie pada!
Maghdalena ja tez roznie wstaje w nocy, raz albo nawet cztery razy na siusianie, ale wyglada na to ze to normalne,
No i skora na brzuchu tez mnie swedzi
Agata gratuluje ;-)
Franekkimono milego popracowywania ;-)
Loleczka super ze bedziesz miala 4D, zazdroszcze :-)
Madziula super ze torbielka sie zmiejsza, ale najwazniejsze ze z dzidzia ok!
przyznam Wam szczerze ze juz nie moge sie doczekac kiedy przytule swojego Babelaska!!!
milego dzionka
pogoda sie popsula, cale szczescie ze nie pada!
Maghdalena ja tez roznie wstaje w nocy, raz albo nawet cztery razy na siusianie, ale wyglada na to ze to normalne,
No i skora na brzuchu tez mnie swedzi

Agata gratuluje ;-)
Franekkimono milego popracowywania ;-)
Loleczka super ze bedziesz miala 4D, zazdroszcze :-)
Madziula super ze torbielka sie zmiejsza, ale najwazniejsze ze z dzidzia ok!
przyznam Wam szczerze ze juz nie moge sie doczekac kiedy przytule swojego Babelaska!!!
milego dzionka
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam pytanie, tylko proszę się ze mnie nie nabijać :-)
Czy to będzie coś w rodzaju tanszej wersji Oliatum?? Ziajka Płyn do kąpieli natłuszczający - 370ml DUŻY (3052568084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dziękuje za Wasze opinie
Czy to będzie coś w rodzaju tanszej wersji Oliatum?? Ziajka Płyn do kąpieli natłuszczający - 370ml DUŻY (3052568084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dziękuje za Wasze opinie