Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i mam nadzieję, że ie będa potrzebne...

Rano byłam w pracy, podpisać papiery i załapałam się na "jajko", jak ja się cieszę że 4 jeszcze wracam między ludzi...wyjść mi się nie chciło tak było miło... Wiesz bezpośrednio to nie, ale ja rozpatruje "roszczenia" i jak to sie mówi "papier przyjmie wszystko i ludzie takie głupoty wypisuja, ze sie włos na głowie jeży...czasem też dzwonią i wtedy też w słowach nie przebierają (bo wydaje im sie, że im wszystko wolno), a ja z kolei "muszę" byc grzeczna, opanowana i uważać na słownictwoLoleczka, masz "przyjemność"pracować z petentami? Jeżeli tak to współczuję....

No batośka, to rzut beretem mieszkałyśmy...ja na Brygady Pościgowej.. Twój tata wojskowy?
:-)
tak samo jak dziadek i pradziadek.

No i powiedziałam już mężowi, że ok, ale wtedy on będzie chodził w ciąży, bo ja dzieci lubię ale siebie w ciąży mniej 
).
Zwykle jakąś godzinę po przyjściu z przedszkola przychodzi do mnie i mówi: "mamo, ja znowu jestem głodny"