• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

Maghdalena ale super sen

Eweli85 kciuki za wizytę.

Opolanka gratuluje córeczki

Maciejkaa super, że na wizycie wszystko ok.

Agata mnie nie boli miednica.

Co do snów to ja miałam koszmar, śniło mi się, że poszłam do łazienki a tam krew, no i się obudziłam.

Dzisiaj miałam odwiedziny znajomych i czuje się już lepiej, mam nadzieję, że do świąt będę zdrowa,
mój plan na dziś to dalsze czytanie o wózkach

reklama
Agata_K o miednicy pisałam bo niestety mnie też męczy ta przypadłość :confused2: koleżanka mi poradziła i powiem ci, że mi pomaga dieta bogata w żelatynę. Współczuję grypy :S

domi nie daj się choróbsku bierz jakiś tantum czy coś i miejmy nadzieję, że przejdzie

Dzięki, Zienia. Ja jestem fanką żelków, ale mi jakoś to nie pomaga. No nic, może trzeba po prostu zacisnąć zęby i doczekać grzecznie i dzielnie do porodu;-)

ja się zmuszam do galaretek i mi pomagają, bóle są znacznie słabsze niż na początku co przez kilka dni w ogóle chodzić nie mogłam a jak już to okrakiem :hmm: a teraz poboli chwilę jak się zasiedzę, ale zaraz się rozchodzi i jest ok

(...)
Maghdalena - fajny sen - uwielbiam takie sny - oby sie sprawdzil i bedziesz miala sielanke po porodzie i bardzo grzeczna dzidzie :))) - ty chyba jeszcze nie wiesz czy bedziesz miala synka czy corke ?hmm (skleroza nie boli :-D uff)
(...)
Po ostatnim USG podglądowym tylko, gin stwierdził, że raczej nic się tam między nóżkami nie dynda ;) Małż szczęśliwy, bo marzy o dwóch córkach. Mnie jest obojętne absolutnie. I córka i syn to wieeeelka radość dla mnie. Ja bym mogła nie znać płci, ale Małż bardzo chce poznać :)

Dzień dobry!
Ja też jeszcze nie planuję chować zimowych ciuszków, u nas dziś było piękne słońce więc wyszliśmy z Antkiem na chwilę przed dom ale musieliśmy szybko wracać bo ziiimno i wiatr okropny:-(

Opolanka-
gratuluję córeczki
Maciejkaa gratki udanej wizyty!
Agata- zdrówka!! oby szybko minęło całkowicie:tak:

Maghdalena, marzy o dwóch córkach, to pewnie jak się dwie pod rząd trafią, to będzie jojczał, że teraz czas na syna;)

Ja ogólnie marzę o trójce dzieci, no ale czas pokaże, ile się 'narobi';-) Może tak, jak Multimama po synku przyjdzie czas na bliźnięta?;-) Byle nie sześcioraczki, bo w domu nie pomieszczę;-)

reklama
Maghdalena, marzy o dwóch córkach, to pewnie jak się dwie pod rząd trafią, to będzie jojczał, że teraz czas na syna;)
(...)
A ja na to jak na lato! :))) proszę uprzejmie, jeśli tylko finansowo będziemy stać stabilnie, to nie mam żadnych "ale" :)
strrrrasznie żałuję, że tak późno zdecydowaliśmy się na pierwsze dziecko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry