Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja marzę o dwójce ;-) I tak ta dwójka to za dużo na mnie - dzieci nie znoszę ;-)
Oj taaaak, bardzo przyjemny, bo moja podświadomość póki co mi oszczędza snów o porodzie))))))
trochę jestem zaniepokojona, bo dzidzia od rana ani razu się nie poruszyła, gdzie wczoraj co chwilę aktywna była :-( także leżę i czekam hehe
Jestem po wizycie![]()
Mąż wziął wolne i poszedł ze mną. Pani doktor najpierw zbadala mnie a potem zawołała męża
helouNie było mnie znów dłuższą chwilę, więc mam problem z nadrobieniem - może mi się uda do świąt przeczytać zaległe posty.
Ja ogólnie marzę o trójce dzieci, no ale czas pokaże, ile się 'narobi';-) Może tak, jak Multimama po synku przyjdzie czas na bliźnięta?;-) Byle nie sześcioraczki, bo w domu nie pomieszczę;-)
) jak sie dopiero co obudzilam,a ja sie wybudzam z 30min inaczej w zlym humorze jestem
-a ja probuje troche ogarnac sie z waga, z reszta on tez 6kg wrzucil lol- (i sie smieje sie ze mnie "fatty fatty boom boom") - po zakupach zobaczylam ze i tak przemycil sporo slodyczy :/ wiec mu powiedzialam ze tak nie moze byc i pan obrazalski sie zrobil, szedl przede mna 2-3m no kurna dziewczyny facet mi sie w rozwoju cofa lool i strzela w fochy jakby to on mial zachcianki i humory ciazowe...nawet zla nie jestem tylko mi sie smiac chce bo to jest wrecz niewiarygodne hehehzaczarowana zdrówka życzę
IzaV może chciał ci pokazać co cię czeka?![]()