Witam,
Dziś zielona herbatka i kasza manna z malinami
Franek - współczuje problemów z kręgosłupem. Na pewno nie jest to przyjemna sprawa, ale czy w związku z tym będziesz miała jakieś ograniczenia przy porodzie? Mnie czasem pobolewa chyba tak na wysokości nerek, ale nerki są OK, więc nie wiem co to jest. Na razie się tym nie przejmuję, póki mogę wszystko robić
toska - a to Ci mąż... domyślił się co planujesz
Loleczka - drugie dzieciątko będzie z Konradem w pokoiku, że robicie przemeblowanie, czy tak po prostu chcecie coś zmienić?
Dziś zielona herbatka i kasza manna z malinami
Franek - współczuje problemów z kręgosłupem. Na pewno nie jest to przyjemna sprawa, ale czy w związku z tym będziesz miała jakieś ograniczenia przy porodzie? Mnie czasem pobolewa chyba tak na wysokości nerek, ale nerki są OK, więc nie wiem co to jest. Na razie się tym nie przejmuję, póki mogę wszystko robić
toska - a to Ci mąż... domyślił się co planujesz
Loleczka - drugie dzieciątko będzie z Konradem w pokoiku, że robicie przemeblowanie, czy tak po prostu chcecie coś zmienić?
Przeczytałam gazetę i robię listę zakupów, bo u nas większość sklepów od jutra do poniedziałku zamknięta.
, będę miała w sierpniu 31 lat i nie uważam, żeby to było dużo jak na pierwsze dziecko (tutaj średnia wieku 'pierwiastek' to 30 lat). Wcześniej nie chciałam, bo miałam wrażenie, że wiele rzeczy mogłoby mnie ominąć. Wiem, wiem, że z dziećmi można zrobić dużo rzeczy, ale nie wszystko....

) są potwornie niesympatyczne. Mnie zaczyna boleć odcinek lędźwiowy, no ale to po ciąży pewnie szybko minie.
Będę rodzić 2 tygodnie po moich 26 urodzinach ;-) Więc jak dobiję do 30 to jedno dziecko będzie mieć 8, a drugie 4 lata. Ale za to męża mam starego