Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja dziś byłam w pracy na szkoleniu, wróciłam po 14.. po drodze kupiłąm Malutkiej śliczne spodenki-getry, co prawda był tylko rozm. 92, ale nie mogłam się powstrzymać potem wkleje, bo zaraz idziemy do mojej kuzynki w odwiedziny-rodzi za 3 tygodnia 3-go syna
Laski, zrobiłam ten makaron z brokułami i łososiem Cwietki. Danie jest delikatne poza tym, ze makaron jest dość zapychający ale ja jako że mam bardzo delikatny żołądek to jestem bardzo zadowolona! Żarcie pychaaaaa! Mężowi też smakowało, zjadł chyba ze 3 dokładki Aaaaa i dość szybko się robi Polecam
Super dziewczyny że się spełniacie, ja jak narazie jestem w czarnej d.....
Margo makaron z brokułami mniam a do tego łosoś podwójne mniam mniam
Cwietka świetne te Twoje przepisy, dobrze ze mamy tutaj taka kobietkę :-)
ja wczoraj miałam makaron ze szpinakiem
Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki jutro o 11.30 mam wizytę u ginekologa, może w końcu dowiem się kto tam siedzi w brzuszku. Zastanawiam się czy jak się uda określić płeć to dzwonić do męża i mu mówić czy powiedzieć osobiście
Marzycielka - już zaciskam kciukasy.
Zadzwoń i zapytaj czy chce usłyszeć teraz czy osobiście. Mojego tak skręcało, że przez telefon chciał już wiedzieć ( a był na stoku i za niecałą godzinkę mieliśmy się widzieć)
Marzycielka kciukasy zaciśnięte! Daj koniecznie znać po wizycie Ja aby nie mieć takiego dylematu idę na wizytę z mężem Z resztą nie wyobrażam sobie takich badań bez niego...mam w piątek o 19..