reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

i ja się witam po małej przerwie- pogoda była taka fajna że całe dnie byliśmy z Antkiem na podwórku, forum nadrabiałam wieczorem ale na pisanie już czasu nie było:zawstydzona/y:
Dziś zaliczyłam glukozę i o dziwo było lepiej niż za pierwszym razem:-D
Agata- wszytskiego naj naj!!! fajnie że impreza udana:tak: Ja 30 mam za 2 miesiące ale wątpię żeby mi się chciało wtedy imprezować:-D

reklama
hej. u mnie pogoda do dup*, ale jade wieczorkiem na ognisko, mam nadzieję ze nie bedzie padalo:-)

Madzia zazdroszcze opalenizny, ja jestem biala dosłownie:-D:-D

Pandora super ze teraz lepiej z glukoza:)

mój brzuch jest już taki duzy, że się schylić nie moge, a jak siedze to na nogach mi się opiera:-D:-D:-D a gdzie jescze 12 tygodni:szok::szok:

jagoda duży brzuch masz?? na tych zdjęciach ślubnych ja widziałam mały, zgrabny brzunio!

ale sennie...

Najpierw niekończąca się zima a teraz jesień :baffled:
Wtf ?
Siedzimy w domu bo cóż innego ..
Mój brzuch już też siedzi na moich kolanach gdy ja siedzę. A dzidzia się buntuje gdy ją jakoś przycisne Hehe

Lewan - mi w pierwszej ciąży zrobiły się takie drobne, jasne kropeczki na udach - właśnie jakby dużo maleńkich pieprzyków. Potem wszystkie zniknęły ;-)

Zaczarowana - 28 tydzień? Jej, to już coraz bliżej końca :-)

A my dziś z Jaskiem wyszliśmy, a co!:-D Graliśmy w deszczu w piłkę przez 30 minut, potem nam się znudziło :-D

zaczarowana wow 28 tydzien:-D a wydaje sie, ze ledwo co testy ciazowe sie robilo;-)

Zrobilysmy z mama domowego grilla (bo pogody brak), kaszanka, kielbaska, boczek, duszona cebulka i pyszna lekka salatka, i jak jadlam to Hania zaczela kopac coraz mocniej (ciekawe czy to na znak, ze jej smakowalo):-) i kopie az do teraz, uwielbiam to uczucie

Agata, wszystkiego najlepszego!:-)

Ja narazie dodatkowych rozstępów nie widzę, ale za to chyba rozciągają się te z poprzedniej ciązy....:baffled:

U nas z pogodą nie jest źle, wprawdzie tempka bardzo nie majowa, ale przynajmniej nie pada i każdego dnia jesteśmy na działce przynajmniej przez chwilę i dzisiaj mąż znów mi smęci, że jedziemy na grilll...tylko gdzie ja dzisiaj kiełbachę kupię???/:-D

dobrze, że z produkcją przystopowałyście, bo nie dałabym rady nadrabiać...;-)

No i u mnie pogoda się zepsuła:( dziś deszczysko od rana. Od wczoraj jestem z moim ukochanym i od razu lepiej się czuję:D
Madziasek piegi są słodkie:-D nigdy nie miałam żadnych za to paskudne pieprzyki już tak... Ja wyskoczyłam bez filtra dwa ostatnie dni i mam ciemną plamę na czole:(
Życzę wam miłego dnia moje drogie

reklama
Helloł!U nas też pochmurnie ale ciepło więc jest ok.Nad ranem burza przeszła i lało,ale wyspaliśmy się córcia po 8 wstała wskoczyła do nas do łóżka i dopiero co podnieśliśmy się...Loleczka to samo pomyślałam o produkcji hehe to dobry czas na nadrobienie,a odnośnie grilla to mój też najchętniej codziennie by robił.Jagoda jak tam się czujesz jako świeżo upieczona mężatka?Madziasek ja mam na nosie piegi i zawsze w lecie więcej ich się pojawiaMój brzuchol jeszcze na kolanach nie siedzi ale już się schylić nie mogę bo brzuch przeszkadza,ale jakoś trzeba sobie radzić.Miłego 3 maja dziewczyny!

Do góry