reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
u nas dziś grill tylko elektryczny bo leje i zimno, a już się nastawiłam na duszonki:angry:
toska- zazdroszczę spokoju! a z drugiej strony, ja się z Antkiem nie rozstałam nigdy na więcej niż parę godzin i nawet sobie nie wyobrażam jak to będzie jak do szpitala pójdę....:-D

Witam w ponury i deszczowy majowy weekend ..
U nas cały czas pada.. wczoraj nawet przeszła burza..:baffled:
Agatko, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka :-) życzenia spóźnione ale jak najbardziej szczere ;-)
Zaczarowana, gratuluje III trymestru:-) ale ten czas leci..
Madziasek, ja też mam piegi.. w dzieciństwie się ich wstydziłam, ale teraz już się chyba przyzwyczaiłam :-p
Pandora, super, że dobrze przeszłaś glukozę:-) Dołączam do Ciebie, też wczoraj zrobiłam :-)

Muszę przyznać, że trochę się tej glukozy bałam ale u mnie na szczęście przeszła bez objawów.. do 1 godzinki trochę byłam senna a potem już luzik. Najgorsze to te siedzenie w przychodni przeszło 2 godzinki.. aaa no i miałam mieć 3 ukłucia, a miałam 5:szok: przy ostatnim podejściu dwa razy nie chciała lecieć krew.. dopiero za 3 razem pani dobrze wbiła się w żyłkę i poszło.. :-p

Jeżeli chodzi o rozstępy to mam od okresu dojrzewania na udach i biodrach.. niestety już białe więc nic z nimi nie zrobię :-( nowych jak na razie nie zauważyłam z czego się strasznie cieszę :-D

Przez tą pogodę od wczoraj przeczytałam już 400stron książki i chyba zaraz znowu się do niej zabiorę.. Czytałyście Greya ?:-p
Miłego wieczoru :-)

Majówka w tym roku zawiodła na całej linii nie ma co :baffled:
siedzimy całe dnie w domu i powoli nam odbija :nerd:

U nas przestało padać i zaliczyliśmy spacer. Dzieci "hodują" całe stado ślimaków na tarasie i ciągle chodzimy je oglądać ;)

basia- u no to współczuję tych kłuć, ja na szczęście tylko 2. No i racja najgorsze było to siedzenie... miałam plan żeby kilka sklepów odwiedzić ale pielęgniarki zabroniły:-D
kasia- grunt to dobra pasja:tak:
chrobek- przynajmniej zrobiliście coś pożytecznego, a ja cały weekend mam wrażenie że coś robię a efektu żadnego nie widać:-(

reklama
Moja glukoza też wyszła dobrze. Na czczo 76 a po 2h 117 :)
Ja miałam to szczęście że pani z laboratorium przyjechala do mnie do domu rano, pobrała krew na czczo, rozpuściłą mi glukoze, kazała wypić i za dwie godzinki podjechac do laboratorium na kolejne kłucie. Więc korzystając z tego, po wypiciu tego świństwa poszłam spać:-D

a co do pogody to lepiej nie mówić. Tak brzydko już dawno nie było. I ten nieustanny deszcz :/ Aż nie chce się nic robić. Tylko spać :-)

Do góry