reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Czesc ;-)
dzisiaj piekna pogoda, sloneczko!
poniunialam male kotki, bo koteczka mamy sie okocila, pobiegaly sobie troszke na dworze, a teraz z siostra ciezaroweczka odpoczywamy i leniu****emy :-D

Agata super siostrzana wyprawka ;-)
Jagoda udanego imprezowania :-D
Madzik ja tez jeszcze nie mialam, 15 lub 16 maja sie wybieram!

Ignacek siostry sie obudzil, obiadzik a potem spacer po wiejskie jajeczka ;-)
milego dnia!

reklama
podeślijcie trochę tego słońca! u nas wygląda jakby zaraz miało padać:-D Na szczęście zdążyliśmy z duszonkami- objadłam się a teraz zabieram się do segregowania ciuszków po Antku:tak:
jagoda- miłej zabawy! skierowania na glukozę nie daje ale pisze na kartce jakie badanie sobie życzy- ja poprzednim razem byłam na glukozie 50 z trzema kłuciami a teraz na 70 tylko z dwoma,a jak czytałam, wiele dziewczyn miało przy 70 3 kłucia.... także chyba lepiej wiedzieć co i jak:tak: oczywiście jeśli dziewczyny które nie były jeszcze nie wiedzą:-D

Witam, witam:-)

Pogoda cudna, dluuuugi spacer zaliczony.
A jutro idziemy na zuzel i zapowiadaja tez piekna pogode:-)

Jagoda milej zabawy
Co do glukozy to ja prywatnie chodze i lekarz dal mi skierowanie, ale stojac ostatnio przed zabiegowym w prywatnej przychodni czytalam ile normalnie kosztuja badania poszczegolne i glukoza 10 zl kosztwala, wiec maciejka warto bez skierowania isc.

Ostatnia edycja:
Witam
Ja pare dni temu wrocilam z Brennej -teraz kisimy się w domu bo pogoda straszna, dzisiaj miało być lepiej ,ale nie jest :(

Dziewczyny czy któras jeszcze nie była na glukozie? Ja pojde w następnym tygodniu chyba

Milego dnia dziewczyny :)))
Ja idę w pon/wt do czwartku mam mieć zrobione to badanie bo mam wizytę:)

Madzik - ja nie byłam na glukozie :-) Mój lekarz jest z tych, którzy każą robić bliżej 28 tc, ja planuję wybrać się jakoś za 1,5 tygodnia

Dziewczyny na ktorym boku spicie??
Nie boicie sie ze zrobicie dziecku krzywde podczas snu??

hello :-)

miłej niedzieli Wam życzę :-)

ja na glukozie jeszcze nie byłam, w tym tyg będę robić glukozę, morf, mocz, hcv hbs,hiv

reklama
Hej :-)

mam dziś dzień sprzątania bo wczoraj się nie wyrobiłam ..

czy wy też czujecie się jak wielkie słonice ? :-(

Do góry