reklama

Sierpień 2013

my2013 fajnie, że jesteś zadowlona!! może faktycznie warto z tego skorzystać :) a powiedz mi tę samą położną trzeba mieć tez po porodzie dla maluszka? wypełniałaś jakaś deklaracje położnej czy coś?

reklama
maciejkaa, madziasek - to u mnie odwrotnie. W pierwszej ciąży nie mogłam sobie tego wyobrazić jak dziewczyny pisały o mocnych i częstych kopniaczkach, za to teraz już wiem jak to jest :-D kopie w dzień, w nocy, generalnie jak na chwilę się położę to zaraz czuję jak się wierci. Czytałam, że to może mieć związek z ułożeniem łożyska i tu by się zgadzało, teraz mam na tylnej ścianie, wtedy na przedniej - a to mogło amortyzować ruchy :tak:
no to u mnie też właśnie odwrotnie tyle ze w drugą stronę nawet z tymi łożyskami ;)

A jaki jest teraz Twój Kamilek? Spokojny ?
Bo mój synio tak jak warował w brzuchu tak wariuje do dziś :eek:

izka87 tak tę samą położną po porodzie się ma, wypełniłam deklaracje.

moja dzidza ma czas figli 3 razy dzienie, rano , po południu i późnym wieczorem, oprócz tego czuje pojedyńcze ruchy w ciągu dnia, tak 1-2 na godzinę. Też tak macie, że w kazdej godzinie coś czujecie?
pozdrawiam

my2013 - ja nie wiedziałam, że można z takich porad w ciąży skorzystać:eek: fajnie, że jesteś zadowolona!!

maciejkaa - spokojnym bym go nie nazwała, raczej poukładanym. Ma swoje ataki histerii, buntu, ale generalnie jest grzeczny, umie się sam bawić i narzekać nie mogę:tak: (odpukać :-D)

Dolaresr współczuje Ci tego leżenia ale bąbel teraz najważniejszy.

My2013 super, że wizyta położnej udana. Ja nie czuje w każdej godzinie, u mnie mały najbardziej aktywny rano, w południe i wieczorem jak kładę się spać.

Hej kobietki,witam po chwilowej przerwie.Mieliśmy kilka intensywnych dni bo kładliśmy trawę na ogrodzie i sadziliśmy krzewy,jak wychodziłam o 8 na podwórko tak wracałam o 21 do domu.U mnie wszystko ok.Widziałam że pisałyście o ruchach maluchów,mój brzdąc zalicza się do tych leniwych,Lenka zdecydowanie bardziej szalała i tak jej zostało do dzisiejszego dnia.Także pocieszam się że drugie szczęście będzie troszkę spokojniejsze.Witam nowe mamusie!Ja zaczęłam powoli gromadzić ubranka wczoraj byłam na ciuchach i kupiłam kilka rzeczy dla synka.Czy wy też już byście chciały mieć maleństwo??Ja już się nie mogę doczekać,pozatym nie lubię siedzieć i nic nie robić jestem raczej aktywna i ciąża trochę mnie ogranicza chociaż staram się nie rezygnować ze wszystkiego.Jak jestem sama to sobię coś tam porobię a jak mąż jest lub kto inny z rodziny to zaraz krzyczą na mnie.Miłego dnia!

reklama
Witam. A ja dzis w pracy.
franekkimono ja tez bym chciala miec juz dzieciatko na swiecie, ale czasem tak sobie mysle, zeby troche sie pocieszyc wolnoscie , wyjsc na kolacje do knajpy kiedy mam ochote, pozniej to obowiazki przyjda:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry