Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.A do tej pory wszystko było oki...Doktor mówił,żebym wzięła sobie jego prośby na poważnie bo najlepiej by było jakbym tam wróciła za 7 tyg.Ale też dodał,że obstawia,że to będzie wcześniej.Nie wiem jak to jest z tą szyjką ale z czwartku na piątek coś mnie bolało tak jakby pęcherz(tak se tłumaczyłam) i trwało to ok 10 min i teraz się zastanawiam,czy przypadkiem coś się ''tam''wtedy nie działo...Ja nie wiem jak mam leżeć jak mam tyle roboty w domu.Załamka po całości:-(

Widzę,że dzisiaj takie tematy poród przedwczesny itp...A ja wyszłam ze szpitala ale w sumie nie ma się z czego cieszyć.Miałam przed wyjściem badanie i co się okazało?Że mam skróconą szyjkę,nakaz bezwzględnego leżenia i zagrożenie przedwczesnym porodem.A do tej pory wszystko było oki...Doktor mówił,żebym wzięła sobie jego prośby na poważnie bo najlepiej by było jakbym tam wróciła za 7 tyg.Ale też dodał,że obstawia,że to będzie wcześniej.Nie wiem jak to jest z tą szyjką ale z czwartku na piątek coś mnie bolało tak jakby pęcherz(tak se tłumaczyłam) i trwało to ok 10 min i teraz się zastanawiam,czy przypadkiem coś się ''tam''wtedy nie działo...Ja nie wiem jak mam leżeć jak mam tyle roboty w domu.Załamka po całości:-(
A co do macierzyńskiego to ja idę na roczny.
Czesc ;-)
dziewczyny czy wy tez tak macie, ze jak budzicie sie w nocy na siusiu lub nie mozecie zasnac Wasze brzuszkowe malenstwa wywijaja i fikaja jak szalone?