• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

MadziaSek też wczoraj kaszaneczke wpitalalam;p
a pracuje w przedszkolu na umowe zlecenie i nie mam oplacanych skladek, bo studiuje jeszcze i jakbym poszla do szpitala, to nic nie zarobie, bo placa mi na godzine. Musze pracowac przynajmniej do 15 lipca ;/ nie wiem jak to ogarne.

a na twardnienia poki co nic nie biore, chyba ze juz brzuch boli mocno to nospe, w piatek na wizycie pogadam z lekarzem, ciekawa jestem jak moja szyyja:-)

My2013, mi jest niedobrze rano i nie moge jesc za duzo, alepozniej nadrabiam:-D:-D:-D
mialam sie dzis opalac troche ale pogoda nie ta:no: wiec pozostaje wylegiwanie w lozku:-D:-D

miłego dnia dziewczyny!

reklama
Witam wszystkie
ja juz u mamusi od piatku, wczoraj caly dzien w lozeczku przelezalam, a herbatka, obiadek i wszystko samo sie robilo. Zyc nie umierac!
Jagoda23 biedna jestes z taka praca. A czy tzn, ze na macierzynskim tez nic nie dostaniesz, bo nie pracujesz?

To i ja sie witam :-D

My2013 ja nie mam mdlosci od kilku miesiecy, tylko na poczatku tak mialam, ale zdarza mi sie tak jak Jagoda napisala - niedobrze rano! I to najczesciej w czasie sniadania lub po.
Udanego grillowania ;-)

Jagoda teraz rozumiem, umowa zlecenia!!! Trzymam kciuki bys wytrwala do lipca z dzieciaczkami :-)

Doriq zazdroszcze pobytu u mamy ;-) odpoczywaj!

milego dnia!

Ostatnia edycja:
my2013 zorientowalam sie ostatnio ze mdlosci mam po witaminach, moze u ciebie tez tak jest? Jak teraz zaczelam brac przez kilka dni to mialam mdlosci a na dodatek zgage a jak odstawilam to wszystko znieknelo jak reka odjal

doriq, ja nie bede miala macierzynskiego, po miesiacu musze wrcac do pracy:angry::angry:

widzialyscie ze juz jedna lipcówka rozpakowana:szok::szok::szok::szok::szok:31 tygodniu!

zaczynam sie bac:baffled::baffled:

doriq, ja nie bede miala macierzynskiego, po miesiacu musze wrcac do pracy:angry::angry:

widzialyscie ze juz jedna lipcówka rozpakowana:szok::szok::szok::szok::szok:31 tygodniu!

zaczynam sie bac:baffled::baffled:

Jagoda bidulo Ty z ta praca:baffled: I nie mysl o wczesniejszym rozpakowaniu, bo jeszcze wywolasz wilka z lasu. Ja juz Hani tlumacze, ze chociaz 10 tygodni jeszcze w brzuszku ma pomieszkac;-)

Laski a co do macierzynskiego, to zastanawialyscie sie juz czy rok bierzecie czy mniej?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry