• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

dolaresr nooo spory ten Twój dzieciaczek!! :szok: ale niech rośnie dalej pięknie i zdrowo :-) ja też czekam kurde jak na szpilkach na wizytę (dopiero za tydzień) żeby zobaczyć co tam z szyjką..

reklama
Hej :*
melduje i tutaj ze w week miałam chwilę grozy. Bóle skurcze i co ino. Zbadała mnie położna i jest źle. Mam rozwarcie mega krótką szyjke i nisko już brzuch :nerd:

Pojutrze wizyta i pewnie znów na szpital :-(

Czesc ;-)

pogoda masakryczna, leje od wczoraj heh
pobuszowalam w lumpku, upolowalam wiecej dla chrzesniaka i coreczki znajomej niz dla swojego maluszka, zrealizowalam kupony znizkowe w Takko na chrzesniaka ;-)

Eweli udanego wyjazdu :-D
Franek wspolczuje rozlaki z mezem, zawsze moge na kawke przyjechac ;-)
Dolaresr gratuluje udanej wizyty i widzenia z maluszkiem :-D
spory dzidzius ;-)
Maciejka bidulko, przytulam mocno, wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki : *

trzymam kciuki za wszystkie szyjki!!!

Maciejkaa trzymam kciuki za ciebie i maluszka,trzymajcie się w dwupaku jak najdłużej!!Madziasek to zapraszam na kawkę :) Też dziś byłam w lumpku i trochę obkupiłam syncia,jak będę miała czas to wrzucę fotkę.Zapisałam dziś córcię do biblioteki i wypożyczyłyśmy kilka książek więc dziś popołudnie z lekturą,a jutro pazurki idę zrobić :)

Dzisiaj mam gorszy dzien. W sobote na pelnych obrotach. Wczoraj od rana na nogach,sprzatanie,gotowanie,szykowanie zakasek bo mieli wpasc znajomi. Dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres. Wrocilam do domu i leze.:crazy:

Dzisiaj mam gorszy dzien. W sobote na pelnych obrotach. Wczoraj od rana na nogach,sprzatanie,gotowanie,szykowanie zakasek bo mieli wpasc znajomi. Dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres. Wrocilam do domu i leze.:crazy:

Lepiej na siebie uważaj i przystopuj trochę ..
też tak latalam i widzisz co teraz mam :( a brzuch jak na okres też wciąż mnie boli :(

Maciejkaa u mnie to samo, dziś cały dzień brzuch twardy jak kamień, a po tych tabletkach to wydaje mi sie ze jeszcze gorzej mi sie spina, nie wiem co myslec:eek:
dolaesr duży chłopina!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry