• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Hmm, ja nie odczuwam żadnych skurczy - to źle?:eek: Miałam usg w zeszły czw i doktorek powiedział, że wsio gra, no ale nie mam skurczy, o których piszecie. Każdy powinien je czuć?

reklama
Franek mój oglada modela samochodów, oczywiście dla dziecka.

Dolaresr gratuluje wizyty, ale duży chłopak.

Maciejkaa trzymam za Was kciuki.

All-me zdrówka.

Agata może je masz ale nie czujesz. Szczerze, to nie wiem czy każdy powinien je mieć.

Ja wychodzę z założenia, że jak się doktorek do niczego nie przyczepił, to jest dobrze:)
Żebro mnie za to boli coraz bardziej, ale na to już rady nie ma:baffled:

dolares - faktycznie duży, ale to chyba dobrze :)

maciejkaa - trzymam kciuki żeby jednak nie trzeba było do szpitala, bądź dobrej myśli i dużo odpoczywaj!!!!

u nas też pogoda do niczego, dzisiaj pojechałam z Kamilem autem na plac zabaw, ale po pół godzinie wracaliśmy, bo tak zimno:no:

Dziewczyny kupilismy taki preparat wlaczany do kontaktu przeciwko komarom.
Tylko teraz nie wiem czy kobiety w ciazy moga byc w takim pomieszczeniu???

Maciejka, współczuję. A ten szew nie może Ci założyć. Obyś się utrzymała jak najdłużej w dwupaku.
Marzycielka co do proszku to zdecydowanie jak najmniej chemii, czyli dla dorosłych na początek odpada. Opisałam to w zakupach. Najlepiej wybrać płatki.
Agata możesz skurczów nie czuć. Ja pojechałam rodzić a tych słabszych skurczów nie czułam.
dolaresr nie zła waga :-)
Ja siedzę sama, młody już śpi, ale to dobrze bo momentami był strasznie niegrzeczny.

Hej dziewczynki ;) Daaawno mnie tu nie było, jednak brak czasu mi doskwierał ;) Teraz już na szczęście tylko weekendowo będę miała egzaminy, poza tym mnóstwo czasu ;) Mam nadzieję, że nadal wszystkie (lub nawet większa liczba) w szczęściu oczekujemy na maleństwa i nie zdarzyła się żadna tragedia.(tfu tfu) Ja już wiem, że pod serduszkiem noszę córeczkę - Gabrysię. Mam nadzieję, że nie będzie zaskoczenia i lekarze (dokładnie dwóch) dobrze spojrzeli na płeć.;D Od razu zasypię pytaniami - jak tam u Was sprawy wyprawki i torby do szpitala ? Mamy jeszcze sporo czasu, jednak ja zastanawiam się czy nie kupić już wózka ;D Upatrzyłam taki, ale boję się czy nie będzie zbyt wzorzysty.. Chodzi mi głównie o to, czy jesli ubiorę do takiego wózka córcię w rozowe śpiochy w kratę to czy nie będzie to wyglądało komicznie? A wy, jakie kolorki wózków macie/planujecie ?

reklama
Hej Quincy!
Nadal wszystkie w komplecie jesteśmy, nikt się nie rozpakował jeszcze.
Ja wózek kupiłam jakiś miesiąc temu, bo w komisie się pojawił model, na który polowałam. Jest zielono-szary.
Torbę będę szykować w połowie czerwca, większość wyprawki już mam w domu.
Fajnie, że znasz już płeć i chyba małe prawdopodobieństwo, żeby się dwóch pomyliło;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry