Ojoj, mówicie, że już czas na torbę? Ja zaczęłam jak na razie studiować od początku wątek o wyprawce i spisuję co jeszcze muszę kupić. Jeszcze ze 30 pozycji mi się uzbierało... a ja myślałam, że wszystko już prawie mam. Co do kosmetyków i higieny malucha i dla mnie po porodzie poczekam aż omówimy ten temat na szkole rodzenia. Bardzo kompetentne te położne prowadzące się wydają.
Spore te wasze "Maleństwa". Ja idę na USG w przyszłym tygodniu, to się dowiem czy to paczka cukru, czy już dwie
. Tatuś jak się urodził ważył 2 kg, a mamusia 4,5
. Miło by było gdyby się mała pośrodku ulokowała
.
Ja sądziłam, że mam duży brzuch, a tu wczoraj miałam wysyp pytań czy termin mam na wrzesień, czy październik
. Ale przytyłam już 12 kg, a w pępku mam 92 cm
, tyle co kiedyś w biodrach, bo teraz to hoho, jest za co złapać ;P.
Wczoraj też wygrałam na allegro kosz Mojżesza
. Używany ale na zdjęciach wyglądał suuuuper. Tak sobie weszłam na allegro zobaczyć co nowego i było 6 min do końca fajnej aukcji. Trafiło mi się
. Czekam na niego z niecierpliwością i mam nadzieję, że się nie zawiodę 2. śliczny KOSZ MOJŻESZA Mamas&Papas POZYTYWKA (3284527883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Spore te wasze "Maleństwa". Ja idę na USG w przyszłym tygodniu, to się dowiem czy to paczka cukru, czy już dwie
Ja sądziłam, że mam duży brzuch, a tu wczoraj miałam wysyp pytań czy termin mam na wrzesień, czy październik
. Ale przytyłam już 12 kg, a w pępku mam 92 cm
, tyle co kiedyś w biodrach, bo teraz to hoho, jest za co złapać ;P.Wczoraj też wygrałam na allegro kosz Mojżesza

. Widziałam co prawda bardziej zaangażowanych, ale cholera wie jakie inne wady mają, bo jakieś pewnie mają