reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

czesć
kamu zazdroszcze ci tych wyjśc też mi się marzy jakiś taki wypad...
Ja lene zostawiłam raz na cały dzień z mężem jeść nie chciała w ciągu 17 godzin zjadla tylko 2 butelki mleka. Zabieram ją ze sobą jak moge a jak nie to staram się ją zostawiać z m.
I dlatego myslę o zakupie jakiejs dobrej parasolki tylko nie wiem co wybrać zastanawiam się nad peg perego pliko 3 najlepiej aby siedzisko bylo przekładane w obu kierunkach lub bebe confort loola up. szperam czytam i oby dwa wózki maja zalety i wady , a może wy macie jakies sprawdzone modele i możecie cos polecic

reklama
Agaulec pliko p3 ciezkawo sie "podbija" np przy wchodzeniu na kraweznik..moja kumpela go ma, duzo sie go naprowadzilam w zeszle lato.

hej tak w ogole :)

Maciejka szukalam tych talerzykow, bo w sali zabaw 2 zl za jeden talerzyk sobie licza, a ja nie lubie przeplacac. Znalazlam w tesco w koncu :)

Moj synek sobie wybral na prezent urodzinowy posciel z fc barcelona:-) z fabregasem hehe

Dzis mielismy gosci, kolezanka przyszla z synkiem, co z moim do grupy do przedszkola chodzi i corcia roczna... maly kosmos w domu mialam, ale do ogarniecia... i Gosia w tym kosmosie nawet zdolala usnac hehe

Grinula gratulacje 4 miesiecy!

Kamu no to teraz czeka Was urządzanie i będzie pięknie!

hej.

pogoda okropna a ja targalam do mamy wozek w moim malutkim auciem a nawet nie wyjde:no::no:

wczoraj zaliczylismy wyjazd do chrzestnego i zakupy w mieście i nawet grzeczna byla:)) Obkupiłam Milkę w różne słoiczki i dzisiaj jakis deserek jej dam:-)

czy Wasze dzieciaczki przekrecaja się na boki lub na brzuch? bo ja na ostatnim szczepieniu sie troche wystraszylam jak lekarz sie zapytal czy sie przekreca a ona nie, a wczoraj polozylam la na lozku i pieknie sie na boczek przekrecila:-) kazdego dnia robi jakies postepy:tak:

Grinula gratki dla Małgoni:-)

agaulec ja nad parasolka jeszze nie myslalam, ale chyba trzeba bedzie kupic, bo spacerowka od wozka jest strasznie ciezka

Kamu jakie ciacho robilas?? pochwal się mebelkami:-)

Partycjal ile Twoj maluszek ma? Dodaj suwaczek:tak:

Jak bedziecie dawaly pierwsze marchewki to sie nie zrazajcie jak maluszek nie bedzie chcial jesc, u nas dpiero po dobrym tygodniu Mila zalapala ze jezykiem trzeba do tylu a nie do przodu zgarniac i wczoraj juz super jadla:-)

Miłego dnia:-)

Cześć u nas pogoda całkiem , całkiem, ale chyba nie wyjdziemy, bo Lenka kaszle od czasu do czasu i ma katar, także dziś "katarek" poszedł w ruch. Wychodzicie z maluszkami jak mają katar.
Lenka się przekręca na bok, ale jeszcze ma czas w sumie dopiero 3 miesiące ma.
Pochwalę się mebelkami, tylko muszę zdjęcie zrobić :-)

Moja ma taki dziwny katar bo niby jej coś tam jeździ i ma od tego odruch wymiotny ale nic z nosa nie leci .. też mam opory czy wychodzić ale wczoraj wyszliśmy jednak :) dziś mocno wieje więc raczej odpada spacer.
A co do przekrecania to umie na boki i z brzuszka na plecki :)

Cześć dziewczyny!
My znowu w domu siedzimy bo wieje okrutnie. Na wakacje nigdzie nie jadę, bo pewnie wróciłabym po nich jeszcze bardziej zmęczona. Na tym etapie w ogóle sobie tego nie wyobrażam: ja, dwoje maluchów i mąż, który najczęściej ma dwie lewe ręce do tych maluchów. Odpuszczę sobie jeszcze kilka lat.

Czesc,

zdrowka dla zakatarzonych szkrabow!!!

Grinula gratki 4 mcy!

Jagoda w tym tyg pytalam czy juz sie jakis maluch przekreca na boczki.... Tak wiec u mnie sie przekreca :-D
a czy dajesz jabluszko Milce codziennie i co z kupka?

Maciejka wow to szybciutko sie nauczyla przekrecac!

reklama
Moja Zuwa juz też sie przewraca, ale pod warunkiem, , że poloze obok jakies zabawki. Chce je dosięgnąć i sie kręci. Ale samemu leniuchowi to sie nie chce. A na brzuch jeszcze nie potrafi.

Do góry