reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Hej. Nie nadrobie Was bo widze ze duzo naprodukowalyscie. A ja u mamy na ferie. Nie mialam neta przez kilka dni.
Takze zdrowka dla chorujacych
Milego dnia:)

reklama
IMG_0837.jpg 2 dni po urodzeniu
IMG_0844.jpg w końcu w domu
IMG_3213.jpgtu mam 4 miesiące
IMG_3225.jpgnajlepiej się śpi w poprzek łóżeczka
IMG_3233.jpgskończyłem 4 miesiące i jestem taki duży

IMG_3236.jpgtaki ze mnie śmieszek
IMG_3252.jpgznowu zdjęcie...
IMG_0040.jpgtak się bawimy w łóżeczku
IMG_0081.jpgmam 5 miesięcy i wcinam dynie

więcej zdjęć wrzuce jak je zgram z aparatu

Załączniki

• IMG_0837.jpg
    IMG_0837.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_0844.jpg
    IMG_0844.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_3213.jpg
    IMG_3213.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_3225.jpg
    IMG_3225.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_3233.jpg
    IMG_3233.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_3236.jpg
    IMG_3236.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_3252.jpg
    IMG_3252.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_0040.jpg
    IMG_0040.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_0081.jpg
    IMG_0081.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 53
Dzień dobry:)
Ja znowu tylko na chwilę...:zawstydzona/y: naprodukowałyście bardzo dużo i nie dam rady nadrobić... nareszcie mam trochę spokoju, bo miałam robotników w domu w osobie teścia i szwagra, bo zabudowywali kominek i nie miałam czasu nawet na chwile do Was zajrzeć. Teraz jest już prawie skończone i obiecuję poprawę... :)

patrycjal zdrówka dla Twojej dziewczynki:)
żabila śliczny Pawełek :)

All-me u mnie Kacper ja na razie nie wiele potrafi: od czasu do czasu przewróci się z brzucha na plecy, ale bardzo rzadko, jak leży na plecach i trzymam go za ręce to podciąga się do siadania i usiedzi sam kilka sekund i później się przewraca. I to by było chyba na tyle....
chyba jeszcze nie nadszedł jego czas, żeby potrafił więcej :) jak tylko zdobędzie nową umiejętność to na pewno się pochwalę :-)

czesc,

Ewelinka ja kaszki Sinlac nie podaję, to kaszka dla alergików, a na dodatek sam cukier i maczka chleba świętojańskiego, zapycha dzieci i szybko po niej przybierają!

Rampampam mój Mikołaj też ma radochę z zakrywania buzi czymkolwiek :)

Patrycjal zdrówka dla malutkiej !!!
to jaki rozmiar już nosi? bo my też 74 :)
mój mały lubi leżeć na brzuszku

Zabila fotki super!!! Pawełek fajny chłopczyk :-D

All me Mikołaj przewraca się z brzuszka na plecki, podciąga nóżki do raczek i bawi się skarpetkami, sięga po zabawki, chwyta je obiema rączkami, pije sam z niekapka i wcina sam chrupki trzymając je w rączkach, próbuje podciągać się do siedzenia gdy trzyma się go za rączki :)

Ostatnia edycja:
a kaszki to nie sam cukier??? patrzylam na sklad i maja jeszcze wiecej cukru niz sinlac a nawet zwykla kaszka manna niesmakowa z bobovity ma jeszcze wiecej cukru niz smakowa co jest juz calkiem niedorzeczne, macie jakies kaszki w ktorych jest malo cukru???

zabila sliczne zdjecia :)

wklejam wam etykiete sinlac i kaszki waniliowej bobovita dla porownania
1_800.jpgbobovitawaniliowa.jpg

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 1_800.jpg
    1_800.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 45
  • bobovitawaniliowa.jpg
    bobovitawaniliowa.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 47
reklama
witajcie sporo ostatnio piszecie! My sprzedajemy mieszkanie i urwanie głowy jest. Przede wszystkim zdrowia dla wszystkich chorujących, zaraz wiosna będzie.żabila piękne zdjęcia, ah czas tak leci..all me mój synek wyciąga rączki do zabawek, chwyta, okazjonalnie pije z kubka niekapka, czasem uda mu sie przekręcić, ale z tym jeszcze słabo, siedzi z podparciem, lubi ma brzuszku leżeć. A pytasz bo martwisz sie ? Czy tak tylko? Ja chciałam o kupki zapytać, czy jak dajecie np dynię czy inny słoik to potem kupa jest w tym kolorze? I czy jest jednolita, jak po mleku czy są grudki? Co do kaszek to ja daje bobovity ryżową z jabłuszkiem, ale lekarz kazał mi kupić też sinlac i po szczepieniu albo jak mały ma temperaturę ze względu na dziąsła, to podać właśnie sinlac bo jest lekkostrawny i nie obciąża brzuszka. A ile razy w tygodniu dajecie obiadek z mięśniem? Ja jeszcze mu nie dała mięska ale zamierzam i nie wiem jak często? Pozdrawiam , będę wieczorem!

Do góry