reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

madzialenak... u mnie tez już pewnie czas na spacerowke, i nawet większość ludzi mnie wyzywa, ze małego woze dalej w gondoli, ale podnoszę mu glowke do góry trochę i styk jest, uważam, ze teraz poki mogę jeszcze go ochronić przed wiatrem i mrozem to tak zrobie. gondola taka bardziej zabudowana jest i jakos się tam kryje lepiej. wsadziłam go raz do spacerówki i wydawalo mi się, ze pomimo pasow to chybocze się na boki a nie chce obciazac jego kregoslupa.

basia...u nas jedzenie wygląda tak
7-8 cyc
10 - cyc
12 - cyc, ewentualnie marchewka, ziemniaki, dynia
15 - cyc
17 - cyc + słoiczek jabłka, banany (zmiennie z marchewka)
19-cyc - tak dla odmiany :sorry:
21-cyc:laugh2::laugh2:

czyli monotonia jakich mało:-D

MadziaSek...a czemu nie dajesz bobovity?

do grupy tez dolaczylam, tylko nie widze tablicy...musze chyba czekac na przyjecie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Madziasek ja tez juz nie daje bobovity. Po mlecznej mannie Zuzia dostala wysypki. Przerwałam i podalam nestle i bylo ok. Pozniej znowu bobovite i wysypka...

Madzialenak ja tez jestem w tej grupie na fb

Miliaaa bo po kaszce mielismy wysypke na brzuszku i dziwne suche placki na nozkach i na raczkach.

Jagoda to Milenka juz raczkuje bo nie kumam jak sie podciaga, na kolankach?

Ostatnia edycja:
hejka.. u nas menu wyglada tak, przyklad z dzis.
7 - cyc
9:30 - kaszka
12:00 - cyc
14:30 - obiadek prawie caly sloik jarzynowej z kurczakiem
przed17:00 - cyc
po18 - deserek jagody z jablkiem
ok 20 - cyc
i ze 2 razy w nocy cyc. Cyca je max 5 minut i mam wrazenie, ze jej nie wystarcza, ze jest zaraz glodna.

Jagoda ale zdolniacha z Milenki, super musi wygladac w pozycji stojacej:-)

A nam dzis lekarz dal przerwe w osrodku rehabilitacji :-D jeszcze kontrole mamy za 2 miesiace, ale juz Gosia jest w normie:-) bardzo sie z tego ciesze:)

tez dolacze do tej grupy, a co ;-)

dolaczylam do tej grupy, ale chyba Jagoda musi potwierdzic, nie wiem, nie znam sie na zasadach..:)
My z dziewczynami co maja rowiesnikow mojego synka mamy zamkniete forum i plotkujemy juz 7 lat, 6 lat plus ciaza:-)

o kurcze juz ta godzina, zbieram sie do wyrka.. dobrej nocki!

Hej Dziewczyny,

Chwilke mnie nie było a tu taka produkcja , mały śpi ja wcinam śniadanko i Was nadrabiam :-)póki pamiętam

Kulka dużoooooooo zdówka dla Wojtusia, napisz co u Was !!!
Basia jak będziesz miec jakieś fotki z sesji to chętnie obejrzymy, ja chcę zrobić Tymkowi sesje na pierwsze urodziny :-)
Grinula u nas podobnie jest jak zaczyna się ligia , mąż kibic i ja też hehehe:-D przed ciążą chodziliśmy wspólnie na mecze, teraz małego trzeba sprzedać dziadkom aby się wybrać :-)
Miliaa ja tu jestem początkującą miło Cię poznać :-)

Któraś z Was pytała o karmienie piersią ( przepraszam już nie pamiętam ) ja miałam kryzys jak mały chciał cyca co godzine, nie miałam tyle pokarmu bo nie wyrabiałam z produkcją a mały nie chce butelki i mm odwidziało mu się i już. Zdołowało mnie to bo czułam się strasznie uwiązana że nigdzie nie mogłam wyjść bo tylko cyc cyc, ale to się poprawiło jak wprowadziłam dodatkowe pokarmy i jakoś to idzie i dalej chce karmić ale max do roku czasu.
Nasz ma oczka niebieskie takie błekitne po mamusi :-D
Pochwalę sie Tymcio ma ząbka jedyneczka na dole :-D

u nas piękna pogoda więc bedziemy spacerować

taka j. napisz co u Ciebie, mam nadzieje że wszystko dobrze

miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry