reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Hej dziewczyny ! :)

Kuba poszedł z dziadkiem na spacer to mam trochę czasu :) W nocy obudził się o 4 i po wypiciu mleka nie chciał zasnąć wrr.. musiałam się trochę natrudzić żeby łaskawie jeszcze się położył ;p

Kupciusia, pewnie, że pamiętam ! niedawno myślałam co tam u was, nawet zaglądałam na Twój profil :) Gratuluje ciąży !!! Wklej zdjęcie Hani :) Nadal taką bujną czuprynę ma ? :)

Aga, super, że wracasz dopiero w listopadzie :) ja już powoli mam stresa przed pracą ;P

Kulka, trzymam kciuki żeby krostki szybko zeszły..

Ja na dzień dzisiejszy postanowiłam, że w ciąże chcę zajść dopiero w lato 2016 roku :-p

reklama
Basia ja też mam stresa przed pracą i to coraz większego, w ogóle mi się nie chce wracać, rozleniwiłaś się bardzo. A to już tylko parenaście dni.
Jaska, miało być "rozleniwiłaM się" a nie rozleniwiłaŚ, przepraszam!! Chodziło mi o siebie samą,mam lenia jak pieron.

Ostatnia edycja:
Basia a czemu takie postanowienie jak mogę zapytac :-D rozumię że chceszsie wyspać hehe ja też ostatnio tak myślałam że nie wiem czy w przysżłym roku się zdecyduje a jesli nawet to pod koniec roku bo chce trochę popracować. Mój ze spaniem nawet oki wstaje 7-8 ale w nocy budzi się dosyć często i mleczko tylko go uspokaja.Fajnie że dziadkowie Ci wychodza z młodym, ja właśnie dzwoniłam do mamy bo chce do fryzjera wyjść a tu nie ma jak ehhh będę chodzić zarośnięta...Mama cały tydzien pracuje w ciągu dnia
Co do powrotu do pracy dziewczyny myślę że każda ma stresa, ale musimy dac radę.
Taka j ja też zrobiłam się leniwa i czasami mam ochote wrócić do pracy a czasami nie.

Taka j., haha ale ja też się rozleniwiłam więc sama prawda :-D

Aga, może to trochę egoistyczne z mojej strony ale tak.. chciałabym się wyspać ;P trochę odreagować.. w 2016 siostra zapowiedziała w końcu, że wezmą kościelny ślub także nie chciałabym być z wielkim brzuchem albo maleństwem.. Tak sobie pomyślałam, że Kuba skończy 3 latka, pójdzie do przedszkola to ja na spokojnie mogę z brzuszkiem pochodzić :p zresztą.. mam 25lat także jeszcze nie muszę się aż tak śpieszyć ;-)
Z dziadkami to fakt, mam super ! tzn moja mama i tata pracują na pełen etat ale teściowa nie pracuje, a teść jest na emeryturze ( wcześniej dorabiał ale teraz zakład splajtował i wszystkich pozwalniani także ma dużo czasu dla wnuka zanim coś innego znajdzie :p) Kuba w ogóle teścia uwielbia, a, że dziadek nie potrafi w domu wysiedzieć do zawsze mi go zabiera na 2-3 h :-)

Basia pewnie masz racje, na weselu z brzuchem to nie zabawa ;-) chociaz ja byłam w 5 miesiacu bawiłam się super ale wiem o co chodzi, masz czas:-) zazdroszcze z dziadkami, u mnie teściowa nie pracuje ale jest w Rzeszowie , a moi rodzice pracują ale jakoś sobie radzę

Dziewczyny gdyby zrobili drugi rok macierzyńskiego za 50% pensji to ja pierwsza w kolejce bym się po niego zgłosiła, tak bardzo mi się nie podoba powrót do pracy, mam taką szefową, że po prostu niemiło jest wracać i to tylko dlatego, o atmosferę, gdyby atmosfera była fajna to ja na pewno chętniej wracałabym do pracy.

Chyba mnie choroba bierze :(

Hej Dziewczynki:) fajnie macie z tymi dziadkami:) nasi są daleko, ponad 80 km jedni i drudzy, wiec tak na co dzień nie ma co liczyć. .. No teściowa mieszkała z nami dwa miesiące, jak ja wróciłam do pracy, a Wojtek się po żłobku rozchorowal, ale kiepsko to wspominam; ) A dziś byliśmy u dermatologa i stwierdziła, że to drozdzyca :( no i leczymy dalej, po 5 dniach powinno być już ok. Ale normalni aż wstyd, jakbyśmy o dziecko w ogóle nie dbali. .. Dziewczyny, ja Wam się wcale nie dziwie, że Wam się nie chce do pracy wracać. Nasze Maluszki takie już fajne:) i niestety czasu dla nich się będzie juz miało dużo mniej:(Ale fajnie, że mogliście skorzystać z rocznego macierzyńskiego, czasem Wam zazdroscilam ;) Miłego wieczorku!

Hej Dziewczynki:) fajnie macie z tymi dziadkami:) nasi są daleko, ponad 80 km jedni i drudzy, wiec tak na co dzień nie ma co liczyć. .. No teściowa mieszkała z nami dwa miesiące, jak ja wróciłam do pracy, a Wojtek się po żłobku rozchorowal, ale kiepsko to wspominam; ) A dziś byliśmy u dermatologa i stwierdziła, że to drozdzyca :( no i leczymy dalej, po 5 dniach powinno być już ok. Ale normalni aż wstyd, jakbyśmy o dziecko w ogóle nie dbali. .. Dziewczyny, ja Wam się wcale nie dziwie, że Wam się nie chce do pracy wracać. Nasze Maluszki takie już fajne:) i niestety czasu dla nich się będzie juz miało dużo mniej:(Ale fajnie, że mogliście skorzystać z rocznego macierzyńskiego, czasem Wam zazdroscilam ;) Miłego wieczorku!

Taka j. - zdrówka, nie daj się :)

reklama
hejhej
troszkę poczytałam co tam u was.... mi też niewesoło jak pomysle o pracy....ale jak na razie nie wracam.... raczej u mnie się szykuje wychowawczy na rok....
nie stać nas na to...ale małego ze sobą do pracy za żadne skarby nie wezmę ....
wole miec mega biede w domu przez rok :) ja szczęśliwsza dziecko też...
katar nam przeszedł w tamtym tyg ..tfu tfu.... ale coś długo nas trzymało bo 10 dni....już miałam nerwy czemu tak długo...
ostatnio mamy przeboje w nocy.... nie wiem czemu tak.... padam na ryło... ;/
zebów nadal mało...za mało...ale coż jaki ja wpływ na to mam?
chodzimy z radością co nie miara.... dziś buty nam sie rozwaliły po 3 tyg, noszenia....wrrrr dziadostwo robią....ale za taką kasę? pogięlo ich....wchodzę dziś do Bartka - a tam całkiem fajne buciki za 79.99....hmmm...tyle że za późno...
gratuluję ciąż !!!! ...i cicho zazdroszczę.....ale ja już limit już wykorzystałam .... a szkoda.....ehhhh życie....
buziaki dla wszystkich!

Do góry