reklama
ktr
:)
Witam Was i ja 
Zrobiłam dziś test i są 2 kreseczki, ale..... ja podchodzę do tego bardzo ostrożnie. Jak widać w mojej sygnaturce niedawno się nie udało, więc jestem cała w strachu.
Idę do lekarza chyba w tym tygodniu, ponieważ za każdym razem będąc na początku ciąży miałam krwiaki, plamienia i nakaz leżenia + duphaston. Więc nie wiem czy teraz nie powinnam od początku brać tego dupka... to byłby dopiero 4 tc więc nic na USG nie zobaczę, ale chodzi mi o te leki.
Ale póki co będę Was podczytywać
Zrobiłam dziś test i są 2 kreseczki, ale..... ja podchodzę do tego bardzo ostrożnie. Jak widać w mojej sygnaturce niedawno się nie udało, więc jestem cała w strachu.
Idę do lekarza chyba w tym tygodniu, ponieważ za każdym razem będąc na początku ciąży miałam krwiaki, plamienia i nakaz leżenia + duphaston. Więc nie wiem czy teraz nie powinnam od początku brać tego dupka... to byłby dopiero 4 tc więc nic na USG nie zobaczę, ale chodzi mi o te leki.
Ale póki co będę Was podczytywać
S
Sisha
Gość
Karlam1, ja tez mam 6tc2d i bylam dzis na USG i tez nie bylo widac zarodka, jedynie pecherzyk ciazowy (10mm) i zaczatek p.zoltkowego. Umow sie na wizyte za dwa, trzy tygodnie a na pewno bedzie juz widac zarodek z bijacym serduszkiem
Ja postanowilam sie nie martwic na zapas, bo to i tak nic nie da.

Ja postanowilam sie nie martwic na zapas, bo to i tak nic nie da.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dzięki dziewczyny
ja się zmartwiłam tym, że mój pęcherzyk ma 20mm jego rozmiar wskazuje na 7t ciąży, i to mnie zdziwiło, a zarodka nie widać! teraz czeka mnie strasznie długi tydzień...
Loleczka
Fanka BB :)
No to mając na względzie Twoje przejścia, to jak najszybciej udaj się do lekarza po duphastonWitam Was i ja
Ale póki co będę Was podczytywać![]()

madziarena
Mamusia Amelki
Hej. 3 testy pokaząły dwie kreski - wizyta na 20 grudnia ale ... mam pytanko - kiedy miałyście ostatnią miesiączkę ?? Nie wiem czy przekładać wizyte czy cos bedzie widac - ja miałam pierwszy dzien okresu 08.11. Pozdrawiam. To moja druga ciąża, mam córeczkę która w tym m-cu skonczyła 3 latka 
C
Cleo1981
Gość
madziarena gratulacje
ja miałam ostatnia 13.11...jeszcze nie dzwoniłam do lekarza,dzis zrobilam drugi test i 2 kreski jedna nadal bladasza ale widac bardzo...chyba najpierw zrobie betę w środę
ja miałam ostatnia 13.11...jeszcze nie dzwoniłam do lekarza,dzis zrobilam drugi test i 2 kreski jedna nadal bladasza ale widac bardzo...chyba najpierw zrobie betę w środę
reklama
M
madzik1980
Gość
witajcie dziewczyny
Ja już tylko odliczam dni do wizyty która ma byc za 8 dni
Ewcik-dzięki, a jak u was starania? ja się czuje dobrze, lekkie mdlosci mam i bolą mnie piersi.Byłam na wizycie w 5tyg i 2 dniu i był tylko pęcherzyk 6 mm ,więc narazie to mam pelno obaw i czekam na wizyte 19 Grudnia
Ja już tylko odliczam dni do wizyty która ma byc za 8 dni
Ewcik-dzięki, a jak u was starania? ja się czuje dobrze, lekkie mdlosci mam i bolą mnie piersi.Byłam na wizycie w 5tyg i 2 dniu i był tylko pęcherzyk 6 mm ,więc narazie to mam pelno obaw i czekam na wizyte 19 Grudnia