reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Zazdroszczę tym z was, które nie farbuja włosów bo tak wybrały.... ja niestety jestem zmuszona, bo mam juz siwe włosy:wściekła/y:

My również w jakiś specjalny sposób nie obchodzimy walentynek.... a dodatkowo w tym roku mąz dowieczora pracuje, więc juz zupełnie nic nie planujemy...

reklama
Wiecie Laseczki a ja nadal siedzę w łóżeczku :) Piszę z Wami oglądam TV a zaraz chyba zacznę czytać "Ciemniejsza strona Greya" Dzisiaj mam wolne od gotowania mąż ma służbę i do domku wraca dopiero jutro :(

Ja też nie farbuje włosów. Nigdy tego nie robiłam. Absolutnie przerażają mnie te ciągle odrosty i ich malowanie. Poza tym farba niszczy a już wystarczająco niszcze suszeniem i prostowaniem. Także dzięki bardzo hehe
Zdarzyło mi się parę razy użyć szamponu koloryzujacego i to by było na tyle :-)

Cwietka, ja miałam do 13 tygodnia ale już mnie nie obowiązuje :) Dzisiaj mam dzień leniwca :) a tak serio to zaraz pewnie wskoczę pod prysznic, a później wyskoczę na chwilkę na spacer.
Nie ukrywam, że nadal jest mi ciężko zaaklimatyzować się w Warszawie, przez 26 lat byłam związana ze swoim rodzinnym miastem, wszyscy moi znajomi, przyjaciele zostali a niestety w Warszawie nie mam żadnych koleżanek ani przyjaciółek. :(

Maciejkaa, mam problem ze wstawieniem suwaczek ciągle mi wyskakuje "wystąpił nieznany błąd" Po zatym według suwaczka jestem w 16tyg i 2 dni od ostatniej miesiączki. Mój lekarz też był pewny, że to 16 tydzień a według USG genetycznego jestem w 13 tyg i 2 dni :-)

Co do Walentynek to też za bardzo nie odchodzimy ale w tym roku zarezerwowałam stolik w restauracji więc idziemy na pyszną kolacyjke:-) prezentu nie robię ale może mój mężulek coś mi podaruje:-)

łoo Madziula 17 tc już? a kiedy miałaś ostatnia @?
my walentynek też nie obchodzimy, ale zrobię jakiś pyszny obiadek i liczę, że jakieś kwiaty dostanę :-p niech mąż zadba o żonkę i pierworodnego :p

reklama
Izka87, ja tak samo liczę na kwiaty :) Ostatnią miesiączkę miałam 21 października i dlatego lekarz nie umiał mi dokładnie powiedzieć, który to tydzień bo według jego obliczeń to już trawie 17 a według USG Genetycznego 13,2dni. Za 8 tygodni mam USG połówkowe to będę wiedziała na 100% Termin porodu mam na 18.08 :)

Do góry