franekkimono
Fanka BB :)
Ja już w domku,moja praca polega na jeżdżeniu samochodem więc na bb nie mam jak wejść w czasie pracy.U nas deszcz leje,koniec pięknej pogody.
Loleczka super że mąż idzie z tobą,na 4d jeszcze bardziej się wzruszy,ja jeszcze muszę poczekać na 4d jakieś 1,5 miesiąca
Madziula co to za doktorka?Mam nadzieję że już lepiej się czujesz,przytulam mocno!
Eweli ja w końcu nie zrobiłam tej pasty bo sera żółtego nie miałam
ale dziś już zakupiony i będę robić na kolację :-)
toska zdrówka dla synka ,moja też coś pokasłuje ale byliśmy u lekarza i wszystko jest ok,znów wszystko wskazuje na alergię,chyba jednak te testy będziemy musieli zrobić
domi jak tam kupiłaś ten obiad?Czy znowu zapomniałaś
kasiarj trzymam kciuki
Lewan w tych gazetach to chyba piszą o takiej ciąży bezproblemowej w której tyje się 3 kg...nie ma co czytać bo tylko człowiek się dołuje,ja staram się żyć tak jak żyłam przed ciążą oczywiście pomijając rzeczy które mogą być groźne dla dzidzi
Dobra idę ogarnąć dom bo teść się zapowiedział na popołudnie
Loleczka super że mąż idzie z tobą,na 4d jeszcze bardziej się wzruszy,ja jeszcze muszę poczekać na 4d jakieś 1,5 miesiąca
Madziula co to za doktorka?Mam nadzieję że już lepiej się czujesz,przytulam mocno!
Eweli ja w końcu nie zrobiłam tej pasty bo sera żółtego nie miałam

toska zdrówka dla synka ,moja też coś pokasłuje ale byliśmy u lekarza i wszystko jest ok,znów wszystko wskazuje na alergię,chyba jednak te testy będziemy musieli zrobić
domi jak tam kupiłaś ten obiad?Czy znowu zapomniałaś

kasiarj trzymam kciuki
Lewan w tych gazetach to chyba piszą o takiej ciąży bezproblemowej w której tyje się 3 kg...nie ma co czytać bo tylko człowiek się dołuje,ja staram się żyć tak jak żyłam przed ciążą oczywiście pomijając rzeczy które mogą być groźne dla dzidzi
Dobra idę ogarnąć dom bo teść się zapowiedział na popołudnie