reklama
ktr
:)
No i jesteśmy w domku po kolejnym całym dniu na dworze
Ale ja lubię wiosnę
a te obiadki na dworze to miodzio
a synek był taki głodny, że 3 miseczki zupy zjadł 
Chrobek - gratuluje zakupu łóżeczka
Jeśli chodzi o wyprawkę, to ja tez nie bee nic kupowała. Wszystko mam po synku, bo kupowaliśmy w większości nowe lub dostaliśmy. Więc ciuszków kupować nie będę, tylko pościel dla Szymka, bo ta zostanie już dla maluszka nr 2
A i majtasy poporodowe chyba tez gdzieś mam 
Zostanie do kupienia chyba tylko wit. K i D oraz pampersiaki
Chrobek - gratuluje zakupu łóżeczka
Jeśli chodzi o wyprawkę, to ja tez nie bee nic kupowała. Wszystko mam po synku, bo kupowaliśmy w większości nowe lub dostaliśmy. Więc ciuszków kupować nie będę, tylko pościel dla Szymka, bo ta zostanie już dla maluszka nr 2
Zostanie do kupienia chyba tylko wit. K i D oraz pampersiaki
marzycielka81
Fanka BB :)
Ćwietka no niezaprzeczalnie chłopak i to w całej okazałości.
Chrobek gratuluje zakupu łóżeczka.
Chrobek gratuluje zakupu łóżeczka.
K
kasiarj
Gość
Cwietka siusior niezły
Ja będę miała do kupienia: fotelik samochodowy, nianie elektroniczną, fajną torbę do wózka dla siebie
)) i rozważamy nowy wózek, jakieś nosidło czy chustę. Na razie musze się rozejrzeć za nianią to wytestuję już w wakacje na starszakach
Ja też miałam majty z siatki, w zwykłe bawełniane się to coś wielkiego co się nosi po porodzie ledwo mieściło
Ja będę miała do kupienia: fotelik samochodowy, nianie elektroniczną, fajną torbę do wózka dla siebie
Ja też miałam majty z siatki, w zwykłe bawełniane się to coś wielkiego co się nosi po porodzie ledwo mieściło

Loleczka
Dzień dobry!
Domi, ja tez mam malo rzeczy dokupienia... wyprawke mam po synku, no i dokupie tylko pare sukieneczek;-)
Majtki poporodowe kupiłam ale w ogóle nie uzywałam...w szpitalu przez wieksza część czasu leżałam z pi*ką na wierzchu bo kazali "wietrzyć", zeby szybciej sie wsszytsko goiła, a że byłam sama w pokoju to mogłam...
Ćwietka dówód nie do podważenia
Chrobek gratuluje zakupu łóżeczka!:-)
Kasiarj, przypomniałas mi z większych wydatków to bedzie chusta...i oczywiście jeszcze kompletnie nie wiem jaka...
U nas wczoraj sie rozpadało popołudniu i musieliśmy uciekac z działki... dzisiaj znów idziemy...:-)
...Mam dzisiaj rozmowę okresowa oceniająca w pracy.... brrrr....
miłego dnia!
Domi, ja tez mam malo rzeczy dokupienia... wyprawke mam po synku, no i dokupie tylko pare sukieneczek;-)
Majtki poporodowe kupiłam ale w ogóle nie uzywałam...w szpitalu przez wieksza część czasu leżałam z pi*ką na wierzchu bo kazali "wietrzyć", zeby szybciej sie wsszytsko goiła, a że byłam sama w pokoju to mogłam...

Ćwietka dówód nie do podważenia

Chrobek gratuluje zakupu łóżeczka!:-)
Kasiarj, przypomniałas mi z większych wydatków to bedzie chusta...i oczywiście jeszcze kompletnie nie wiem jaka...

U nas wczoraj sie rozpadało popołudniu i musieliśmy uciekac z działki... dzisiaj znów idziemy...:-)
...Mam dzisiaj rozmowę okresowa oceniająca w pracy.... brrrr....

miłego dnia!
Ostatnia edycja:
_Ewcik_
hej Mamuśki :-)
syncio w żłobie, M śpi po nocce, a ja się byczę hehe zjadłam bułę z pasztecikiem i pomidorem, teraz jeszcze chyba Danio wciągnę, a co se będę żałować
cwietka ale świetne siusiakowe foto
co do wyprawki, to ja z pewnością jakieś ciuszki dziewczyńskie będę musiałą zakupić, a co się da, to Dzidziolina będzie miałą po braciszu ;-) na pewno wózek musimy kupić, fotelik, wanienkę.. także też spore wydatki nas czekają ehhh plus remont
syncio w żłobie, M śpi po nocce, a ja się byczę hehe zjadłam bułę z pasztecikiem i pomidorem, teraz jeszcze chyba Danio wciągnę, a co se będę żałować

cwietka ale świetne siusiakowe foto

co do wyprawki, to ja z pewnością jakieś ciuszki dziewczyńskie będę musiałą zakupić, a co się da, to Dzidziolina będzie miałą po braciszu ;-) na pewno wózek musimy kupić, fotelik, wanienkę.. także też spore wydatki nas czekają ehhh plus remont
ktr
:)
Witam,
Uciekam z synkiem na huśtawkę
A tutaj może któraś będzie chciała posłuchać o pochodzeniu imion
Skąd pochodzi Twoje imię? - Wykop.pl
Ewcik - odpoczywaj póki możesz
Uciekam z synkiem na huśtawkę
A tutaj może któraś będzie chciała posłuchać o pochodzeniu imion
Skąd pochodzi Twoje imię? - Wykop.pl
Ewcik - odpoczywaj póki możesz
reklama
marzycielka81
Witam
Loleczka trzymam kciuki za rozmowę w pracy.
Miałam dziś koszmar, obudziłam się w nocy i wydawało mi się, że mój maluch nie żyje, i dostałam takiej pikawy ser ducha, że nie mogłam oddychać i leżałam i czekałam na ruchy i nic.
Loleczka trzymam kciuki za rozmowę w pracy.
Miałam dziś koszmar, obudziłam się w nocy i wydawało mi się, że mój maluch nie żyje, i dostałam takiej pikawy ser ducha, że nie mogłam oddychać i leżałam i czekałam na ruchy i nic.