Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w którym labo takie niekompetemtne osoby?? No ale końiec końców to dobrze, że to nie Twój wynik
To teraz juz sie tylko ślubem stresuj;-)
ale całe szczęście że to nie twój wynik... Maciejkaa, a cóż to za dziadostwo się do małego przyplątało? Zdrówka i Ty tam uważaj na siebie....
kasiarj, ty tak nie szalej... uważaj na brzuszek...
pieprzony kraj...Ewcik i co teraz? Są jakieś miejsca w innych przedszkolach?
Ewcik z tymi przedszkolami to są jakieś jaja. Nie dziwię sie, że można złapać doła. Jak widzę te punkty, to już z miejsca wiem, że nie mam szans ani na żłobek ani przedzkole państwowe. Jaką macie alternatywę? Ściskam!
Dziewczyny mam do Was pytanie. Jaki rozmiar nosi dwuletnia dziewczynka? Wiem, że dzieci są różne, ale chodzi mi o uśrednione oszacowanie) Chciałam kupić chrześnicy sukienkę i takie są rozmiary (86/92, 98/104, 110/116, 122/128, 134/140). Dzięki !!
Ewcik - i co teraz?
Ewcik powodzenia z innym przedszkolem w takim razieprzykro mi, że się nie udało...
Ewcik - współczuję :/ Moim zdaniem to jest strasznie niesprawiedliwe, że dla tylu dzieci brakuje miejsc w przedszkolach. Pamiętam, jak w zeszłym roku się stresowałam, bo nie wiem co bym zrobiła, gdyby mój młody się nie dostał....A myślałaś, żeby napisać odwołanie? Bo mi kiedyś 2 osoby mówiły, że ich dzieci się nie dostały, napisały odwołanie od decyzji i jednak je przyjęli. Nie wiem na czym to polega ale może można spróbować? Lewan - zależy czy jest drobna czy większaRaczej 92 albo 98 więc z tych Twoich przedziałów rozmiarowych to albo 86/92 albo 98/104... Kasia - powodzenia na zakupach! Ja po buty dla Jaśka jadę dopiero w poniedziałek, bo mąż mi do tego potrzebny - jakoś ostatnio nie mam siły na jeżdżenie po sklepach, zwłaszcza z młodym....Na szczęście ma w przedszkolu sandały z zeszłego roku, w które jeszcze jakos się mieści, to te kilka dni wytrzyma w razie czego
![]()
Hej
Ewcik - co teraz ? A inne przedszkole?