reklama
U mnie od rana burza, a teraz sie jakos rozpogodzilo, prawie 25 stopni i slonce..
Moze jak troche wyschnie trawa to wezme psa i pojde na spacerek.
Cudowne uczucie nie miec koniecznosci nauki, wakacje, luksus po prostu ;D
Dzisiaj się zamierzam obijać
Jutro moze pojade do apteki na zakupy bo brakuje mi wlasnie tych aptecznych rzeczy dla malej.
Za prasowanie tez sie w tym tyg wezme, no i torbe do szpitala wypadaloby spakowac.
Moze jak troche wyschnie trawa to wezme psa i pojde na spacerek.
Cudowne uczucie nie miec koniecznosci nauki, wakacje, luksus po prostu ;D
Dzisiaj się zamierzam obijać
Jutro moze pojade do apteki na zakupy bo brakuje mi wlasnie tych aptecznych rzeczy dla malej.
Za prasowanie tez sie w tym tyg wezme, no i torbe do szpitala wypadaloby spakowac.
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Basia super, że wizyta taka udana, maluch się przygotowuje do porodu także grzeczne dziecko masz w brzuszku
No i waga jaka piękna!! Pięknie rośnie a Ty malutko przytyłaś, super!
Quincy dzisiaj dostaniesz furę? Ekstra!! Daj znać czy Ci się podoba.
U mnie na podwórku robotnicy więc nie mam jak wyjść sobie posiedzieć, żeby troche wiatr chociaż mnie owiewał. W domu masakra, jedynie wiatrak troche pomaga. Ale też nie mogę mieć włączonego non stop bo rachunek za prąd nas załamie.
Quincy dzisiaj dostaniesz furę? Ekstra!! Daj znać czy Ci się podoba.
U mnie na podwórku robotnicy więc nie mam jak wyjść sobie posiedzieć, żeby troche wiatr chociaż mnie owiewał. W domu masakra, jedynie wiatrak troche pomaga. Ale też nie mogę mieć włączonego non stop bo rachunek za prąd nas załamie.
doriq
Fanka BB :)
Basia super ze wizyta udana
Quincy a wozeczek w sowy bedzie? Wczesniej wiem ze pisalas, ale ja sie gdzies zgubilam. Koniecznie fotke wklej:-)
Taka j wspolczuje uderzenia w brzusio.
U mnie dzis wyjatkowo cieplo I jak dobrze pojdzie to o 3 bede w domu wiec dzien zapowiada sie wspaniale. Wczoraj dostalam tabletke oglupiajaca na rozluznienie miesni I jak zasnelam to moj TZ nie mogl mnie dobudzic rano, ale co najwazniejsze czuje sie lepiej, a nawet plecy mniej bola:-)
Quincy a wozeczek w sowy bedzie? Wczesniej wiem ze pisalas, ale ja sie gdzies zgubilam. Koniecznie fotke wklej:-)
Taka j wspolczuje uderzenia w brzusio.
U mnie dzis wyjatkowo cieplo I jak dobrze pojdzie to o 3 bede w domu wiec dzien zapowiada sie wspaniale. Wczoraj dostalam tabletke oglupiajaca na rozluznienie miesni I jak zasnelam to moj TZ nie mogl mnie dobudzic rano, ale co najwazniejsze czuje sie lepiej, a nawet plecy mniej bola:-)
doriq - tak , bedzie ten co wstawialam fotke, w sowy, jedyne co zmienilam w nim to stelaz (zamiast czarnego srebrny) i szelki w spacerowce zamiast wzorzyste w sowy beda jednolite brazowe.
Mam nadzieje ze ten kurier do mnie dotrze w ciagu 2 h bo pozniej musze wyjsc i bedziemy sie ganiac po miescie z ta przesylka, a nie ukrywam ze wolalabym miec ja wniesiona do gory, bo mieszkam na 2 pietrze a calosc bedzie wazyc kolo 21/22 kg, wiec musialabym szukac chetnych wsrod sasiadow ;p
Mam nadzieje ze ten kurier do mnie dotrze w ciagu 2 h bo pozniej musze wyjsc i bedziemy sie ganiac po miescie z ta przesylka, a nie ukrywam ze wolalabym miec ja wniesiona do gory, bo mieszkam na 2 pietrze a calosc bedzie wazyc kolo 21/22 kg, wiec musialabym szukac chetnych wsrod sasiadow ;p
doriq
Fanka BB :)
W sowy baaardzo ladny. Czekam na zdjecie na zywo:-)
Ehh zalamalam sie..
Od 4 miesiaca ciazy smaruje sie regularnie kremem z Ziaji na rozstepy i co ?
Wyszłam dzis spod prysznica, stanelam przed lusterkiem i zdebialam ;/
Na pośladkach w ciagu dwoch dni wyszly mi koszmarne rozstepy !
Są bordowe, zakrywaja praktycznie caly tylek ;<
Ktoś wie, czy da sie je jakos zminimalizowac? Bo że nie znikną to wiem...
Od 4 miesiaca ciazy smaruje sie regularnie kremem z Ziaji na rozstepy i co ?
Wyszłam dzis spod prysznica, stanelam przed lusterkiem i zdebialam ;/
Na pośladkach w ciagu dwoch dni wyszly mi koszmarne rozstepy !
Są bordowe, zakrywaja praktycznie caly tylek ;<
Ktoś wie, czy da sie je jakos zminimalizowac? Bo że nie znikną to wiem...
hej dziewczyny!
mam dzisiaj na 16.20 wizyte, strasznie się boję, muszę koniecznie zapytać o czkawkę, bo dzisiaj mały miał 2 razy już.
Ostatnim razem okazało się, że główka jest bardzo nisko i muszę bardzo się oszczędzać. W tym tygodniu parę razy bolał mnie brzuch. Oj pomału mam dosyć, ale nie samej ciąży, tylko tych nerwów. Przed wizytą odbieram wyniki, zobaczymy jak moje TSH...
mam dzisiaj na 16.20 wizyte, strasznie się boję, muszę koniecznie zapytać o czkawkę, bo dzisiaj mały miał 2 razy już.
Ostatnim razem okazało się, że główka jest bardzo nisko i muszę bardzo się oszczędzać. W tym tygodniu parę razy bolał mnie brzuch. Oj pomału mam dosyć, ale nie samej ciąży, tylko tych nerwów. Przed wizytą odbieram wyniki, zobaczymy jak moje TSH...
Taka j., szkoda, że nie możesz na ogródku posiedzieć.. chociaż chyba w domu chłodniej niż na dworze
upał straszny ..
A wracając do mojej wizyty to ginekolog zapytała mnie gdzie chce rodzić i jak powiedziałam jej o Starych Tarnowicach to była za. Stwierdziła, że dobra opieka i decyzje są podejmowane od razu i fachowo
Quincy, ja też mam czerwone na biodrach mimo wcierania i kremu i oliwki na rozstępy.. nie wiem, chyba jak ma się tendencje to nic nie pomoże.. jedynie smarować dalej żeby następne nie wyszły..
Ja dzisiaj wyprałam pierwszą partię ubranek, a prasować chyba będę jutro bo w takim upale się nie da..
A wracając do mojej wizyty to ginekolog zapytała mnie gdzie chce rodzić i jak powiedziałam jej o Starych Tarnowicach to była za. Stwierdziła, że dobra opieka i decyzje są podejmowane od razu i fachowo
Quincy, ja też mam czerwone na biodrach mimo wcierania i kremu i oliwki na rozstępy.. nie wiem, chyba jak ma się tendencje to nic nie pomoże.. jedynie smarować dalej żeby następne nie wyszły..
Ja dzisiaj wyprałam pierwszą partię ubranek, a prasować chyba będę jutro bo w takim upale się nie da..
reklama