Czesc dziewczyny
Dzisiaj bede prasowac ubranka od siostry, bo tylko je wyprala

A na obiadzik krupniczek
Zabila kciuki za wizyte ;-)
tez w planie porodu ujelam ze nie chce oksy!!!
Miliaa dzieki za wyjasnienie co do lozyska, wyczytalam ze w takim przypadku porod moze nastapic w terminie lub nawet po ;-)
Taka j jesli moja mama pozyczylabym pieniadze od dziadkow za moimi plecami sama musialaby splacac, nigdy bym nie splacala za jej glupie zakupy w stylu firanki itpwspolczuje takiej matki, odetnij sie i nie odzywaj tak chyba bedzie najlepiej, a na wakacje moze przeciez jechac, nic jej na przeszkodzie nie stoi..... Co do psychologa to popieram Miliaa ze albo razem albo sama niech idzie!!!
Saguaro faceci sa porabani, moj tez i tez zaluje ze sie z nim zwiazalam, ale skad moglam wiedziec jaki jest do konca skoro sporo ukrywal.... O utrzymywaniu ciagle slysze, bo przed ciaza stracilam prace a tu tyle wydatkow, remont, dziecko.... Dobrze ze moge liczyc na siostry bo chyba bym sie zalamala!!! Do mojej mamy tez sie przywala, do moich kotow tez, czasami tak krzyczy ze bidulki boja sie do domu przyjsc, a mi ich szkoda.....Ale teraz dzidzius jest najwazniejszy wiec olewam jego gadanie i nie moge sie doczekac kiedy maluszek bedzie juz ze mna, bo jak cos mu bedzie nie pasowac, bedzie na mnie krzyczec gdy maluszek obok, to powiem wypad do drugiego pokoju
Kamu fajnie ze dzieciaczek na wakacjach a z tesknota dasz rade ;-)