Taka j. - mojej znajomej, też z forum niuniek się obrócił prawie w ostatniej chwili, a też już miała mieć cesarkę. Mimo wszystko, skoro CC lepiej Wam pasuje i Ty tego chcesz, to tego Wam życzę
Ja dzisiaj się kiepsko czuję. W pachwinie mnie tak ciągnie i rwie, że przy każdym ruchu czuję, w sumie to teraz nawet jak siedzę przed kompem to czuje. A w nocy była tragedia. Każdy obrót, ruch to pobudka i ból. Muszę się na rękach podnosić jakoś, żeby tych mięśni nie napinać... Wszyscy mówią, że tak może być bo się tam wszystko rozciąga i przygotowuje do porodu. Może i tak. Ale po tej lewej stronie to już mnie od początku ciąży tak ciągnie, tyle że nie aż tak bardzo...
A od dzisiaj w domu jeszcze przenosimy meble do wyremontowanej kuchni i wiecie jak to jest.. Kurze, brudy itp..
Chciałabym już mieć teraz wizytę, żeby się upewnić że wszystko ok. W dodatku mam wrażenie, że Dzidzia się bardzo mało rusza.. Rano miałąm schizę już i gdyby nie to, że dała jakiś znak, to jeszcze z godzina a bym jechała na IP... Zazdroszczę Wam tych KTG itp...
Ciężki dzisiaj dzień... oj ciężki... Dobrze, że mąż niedługo wraca z pracy.
Mimo wszystko życzę Wam wszystkim miłego popołudnia :-)