reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Taka j. ja mam 31 i to moje pierwsze i myślę, że chcę mieć jeszcze 1 albo 2. Zobaczymy jak będę po porodzie mówić:-D
Ja bym mamie zwróciła uwagę przy znajomej, że nawet w swoim mieszkaniu swobody mieć nie możesz, ale wszystko delikatnie, kulturalnie i z wyczuciem.

reklama
Doriq to jest raz a dwa, że to troche dziwny temat do komentowania tym bardziej stojąc u kogoś pod drzwiami z kiblami i komentując sytuację gastryczną danej osobym. No nic, na szczęście ostatecznie udało mi się wyjść i już mam majtki :D

Taka j. współczuję mamy, moja by się nawet nie odważyła tak wobec mnie zachowywać, bo wie że potrafię być mściwa i bezczelna i tylko by sobie wstyd zrobiła, że mnie tak wychowała. Zresztą już się wielokrotnie przekonała, że jak ktoś mnie zezłości to mam w d.pie co wypada, a co nie...

Mysiolek,wielkością takie raczej standardowe są...Brałas kiedyś antybiotyk duomox? bo to taki podobny kształt i wielkość ma. Raczej się wchłaniają, chyba nic nie wypływało. Ale ogólnie to skuteczne są, więc jak lekarz zaleca, to trzeba stosować.

Haha, Doriq pisze, że duże ;) każdy ma swoje odczucia :-)

20130803_165702.jpg
Ja pisze ze duze bo mialam wczesniej mniejsze. Te są wielkości gum do żucia tylko trochę grubsze. Mi zawsze z rana leci po nogach troche, ale tragedii nie ma.

Mamy nowego dzidziusia. Już wpisany w naszych maluszkach.

Załączniki

• 20130803_165702.jpg
    20130803_165702.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Taka j Doriq ja mam 32 lata i to moja pierwsza ciaza, a z uwagi na to ze chcie tez coreczke pod koniec 2015 roku zaczynamy starania o kolejne ;-)

Doriq nie mam czasu masowac sutkow, pomagam mezowi przy rozkladaniu wykladziny, przenoszeniu rzeczy itp ogolnie od rana na nogach ale cos sie dzieje, czeste bole podbrzusza i kregoslupa a do tego masakrycznie twardniejacy brzuch i parcie, wydaje mi sie ze to raczej nie maly, czy sie myle?

Mysiolek dasz rade z tymi globulkami, mi tez wyplywalo w nocy lub rano ;-)

reklama
MadziaSek super, że coś się zaczyna trzymam kciuki. A jak nie wyjdzie córeczka? To trzecie?

Nudzi mi się strasznie. Mój TZ pojechał do pracy, bo ma dzisiaj dyżur, a mój brat też sobie jakieś zajęcie znalazł. Obiecał, że zagramy w Xboxa. Ja czekam, zobaczymy...

Do góry