reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
;D arbuz jak sie patrzy ;D niestety po wczorajszych poszukiwaniach nie uswiadczylam metra krawieckiego u mnie w domu wiec nie wiem ile mam w obwodzie ;D przypuszczam , ze ponad 100 !!! napewno ;D
a blizna tez jest troche rozmazana , ale jest ;D

sandra nic się nie martw,ja też się zastanawiałam czy wszystko ok,ale poprostu takie mamy brzuszki i wszystko jest dobrze :) ja rano mam 93-94 a wieczorkiem100,a przytyłam narazie11kg.a moja mama przez całą ciążę ze mną przytyła 10kg

;D powklejam trochę...kolejny 7 miesiąc....29 i 30 tydzień...
kuleczka0on.jpg

kochajmniekochaj8ux.jpg

adnybibol7uk.jpg

A tu taka Zosia ze mnie fajna!... ::) :p
zosiekazemnie8ua.jpg

Fajne zdjatka, Frutisku!! A jaki maz fajny duzy!!! Ja tez mam duzego i sie z nim bezpiecznie czuje, Ty zapewne ze swoim tez :D Ale na tym trzecim, kochana, to widac przepiekny brzusio lepiej niz na ktorymkolwiek innym :D

Frutisku... Ty nam tu ściemniactwo zdaje się uprawiasz :p wypisujesz, że brzusio Ci w ogóle nie rośnie a ja widzę co innego :) brzusio jak się patrzy :)

reklama
Frutisku, brzusio masz, że hej! ;D A zdjęcia cudne, takie pełne miłości i ciepła, jak zawsze z resztą...aż się wzruszyłam...

Do góry