reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Frutisek pisze:
Frutisek pisze:
Leyna pisze:
Joaś pisze:
No wlasnie Lena, Piotrus rosnie i naciska CI i tu, i tu... Dobrze, ze coraz blizej konca, no nie?

baaardzo dobrze :) choć z drugiej strony pewnie będzie mi brakować tych kopniaków, tych walk z wyimaginowanym wrogiem... ;)
a jak będzie oryczany to już w ogóle :p

Śniło mi się że Leyna urodziła wielkiego klocuszka.......to chyba jakiś znak!!!

....czyżbym miała przeczucie.....od wczoraj się nie odzywa...

FRUTISKU błagam Ty nie miej takich snów!!! żadnych klocuszków ;)

nie urodziłam wczoraj :p nie chciało mi się włączyć kompa... za gorąco... ciało spływało potem, mózg się zlasował...

reklama
majka superowy brzunio.

frutisek ty to masz sny.
mi sie sni ostatnio ze urodziłam i nie moe karmic bo nie mam mleka i nie mozna nigdzie kupic sztucznego i dziecko strasznie płacze ech jakies koszmary szkoda gadac.

Mada... a dlaczego tak w poziomie???.... więcej Ciebie...a ja może też wkleję...bo lekarz mi powiedział..taki ze szpitala..że coś mu sie widzi na większą ciąże... ::)Ale brzuchol cudo.....a Majka normalnie spoko....może z Madą się równać prawiemmm ;D

reklama
Do góry