reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Sandra1982 naprawde u nas przewaga jest sierpnia i maja
Siostra siostrzenica kuzynka i Ja jesteśmy z sierpnia.
A z maja też jest troche osób z mojej rodzinki nawet moja niunia choć miała sie urodzić 30 kwietnia.

Wieże Ci ze chcesz urodzić wcześniej Ja już sama nie daje rady w te upały a co teraz wy brzuchatki macie powiedzieć.

Trzymam za was wszystkie abyście szybciutko się rozwiązały.

reklama
No, dopuścił mnie ten mój chłop do kompa na chwilę, więc wstawiam  zdjęcia mojego wielkiego brzuszyska z 36 tc (dokładnie 35 tydzień i 5 dni). Przepraszam za kiepskawą jakosć, ale to P. mi je "trzasnął" komórą, bo ja dalej nie mam kabelka do mojego aparatu :( A to pierwsze zdjęcie w ogóle jakieś rozciągnięte wyszło :p ::)

3bb5.jpg

4oj7.jpg

Sandra . Dominique brzuszki super.. ;D robcie fotek ile wlezie bo to juz ostatnie podrygi ... ;) pozdrawaim

Dominique, sliczny, niesamowicie zgrabny brzusio! Naprawde super :)

Ewa, Twoj tez cudny. Taki okraglutki arbuzik :)

Sliczne sa te brzusie. Naprawde musimy teraz pocykac fotki, bo to juz pewnie jedne z ostanich beda :)

reklama
Do góry